Bergabung!!! | Wordless Wednesday #13







31 comments:

  1. Hahaha beruang kutub + beruang hutan bergabung. toinkkk panda comel muncul :D

    ReplyDelete
  2. wah.....bak kata adam n stacy


    "berdua....bergabung...mengandung....eh?"

    ReplyDelete
  3. hehehe..bergabung..

    lamanya tk dtg sini :) rindu aien..dh pakai spek la plk kan ^^

    ReplyDelete
  4. ahhahhahahahahahahahaha adoyai

    ReplyDelete
  5. hehehe.. cik tikah pun pernah post gmbr ni ^^

    ReplyDelete
  6. alaa.. tiru cite dragon ball kan..

    ReplyDelete
  7. semua : bergabung jadi mengandung yang halal takpe, kalau tak halal cakap no no no no noooo... :D


    kacukkan yang cute-mute (panda) dan memang tiru gaya cerita dragon ball sikit2 ni...haha~


    *baru jumpa gambar ni itu yg eksaited buat WW :P

    ReplyDelete
  8. haha dia main kahwin2 eh ^^

    ReplyDelete
  9. kalau kurakura bergabung dgn panda. mesti hensem. eh. hahaha

    ReplyDelete
  10. hahahha comeii lahh... kahwin cmpur tu,, dpt panda ! :D

    ReplyDelete
  11. oh, begitu rupanya panda dihasilkan hahahaha comel je.

    ReplyDelete
  12. oh, begitu rupanya panda dihasilkan hahahaha comel je.

    ReplyDelete
  13. Ada-ada je aien buat kakak senyum sendiri:)

    ReplyDelete
  14. ini macam pun ada... haaa3x... ni beruang kutub utara dengan beruang kutub selatan la ni...

    ReplyDelete
  15. x sabarnya nak "bergabung"...wakaka

    ReplyDelete
  16. Ahaha! Idea macam ni pun ada ek? Tak tercapai akalku langsung. Ahaha! :D

    ReplyDelete
  17. kebabom!!!!!!!!!....

    ait bukan men mudah lagi entri!! tak aci!!

    ReplyDelete
  18. hahaha...apa khabar Aien...semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  19. logik2 nape x pernah terpikir sebelum ni

    ReplyDelete
  20. haha sweeet..mngkin ini
    kisah silam tjdnya panda berbelang tu.hihi

    ReplyDelete
  21. hahaha kalau budak2 kcik nmpak,kang diingat tul2 kan..hahahah

    ReplyDelete
  22. suka dgn komen suhaimi ahmad !!!!!!

    ReplyDelete