LEMBARAN PERTAMA 2019

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera.


08.01.2019 mencatat sejarahnya tersendiri dalam hidup seorang Aien Not Alien apabila dia tiba-tiba kembali menaip entry di blog yang telah usang ini. 


Ini semua pengaruh si BUNDLE SAMPAH dalam group whatsapp blogger-blogger SEMBANG KOPITIAM yang rata-ratanya semua telah berpencen (pernah aktif 5 ke 7 tahun lepas rasanya). 


Last entry aku up adalah ENTRY INI pada 07.09.2014 phewwww lama sungguh. Tapi hasil aku godek-godek mana yang aku ingat-ingat lupa entry tu adalah 2488 view setakat hari ini, itu pun untung nasib je adalah yang tercari-cari pasal scammer ni tersesat jumpa entry blog aku. 


Bila di flashback kembali blog ini bermula pada Jun 2011 masa aku bujang lagi dan sekarang dah Januari 2019 mungkin selepas ini aku cuba aktif kembali macam dulu-dulu atau mungkin hmmmmmmmm. Dulu-dulu sebulan berbelas entry naik sekarang adakah setahun sekali atau ini yang terakhir. Dulu-dulu banyak lebih meluah perasaan, zaman tak berapa matang...kahkah, adakah kini aku telah matang??? nantikan jelah jika ada lagi entry selepas ini. 


Ok, sekian sahaja untuk kali ini.....bye!!


GAMBAR LAMA LUKIS SENDIRI 1

GAMBAR LAMA LUKIS SENDIRI 2

GAMBAR LAMA LUKIS SENDIRI 3

Comments

  1. hahaha..teruskan aien..jgn buat aku bosan takda geng kat blog ni..hahaha..
    p/s : apa tah citer disebalik gambar2 ko tu kan..kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. NANTI AKU EDIT LETAK LINK ENTRY SETIAP GAMBAR....kalau rajin la. haha

      Delete
  2. huhuhu.

    selamat tahun baru ain.

    selamat aktif berblog kembali.

    ReplyDelete
  3. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    Hi, we are team Tangerang digital, just share new article from Masirwin Blog - Digital Inovation Enthusiastic for you...

    - Kelebihan Wisman Butter untuk Kue

    - Daftar Harga Hardisk Eksternal 1TB

    - Makna Imlek Tahun Ini

    See you, from Irwin Andriyanto

    ReplyDelete
  4. Samalah kita. Camana pun Selamat Hari Raya Aien

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ASAL USUL "DARUL"

ASAL USUL IKUT SUKU

SCAM GUNA NAMA ROYAL BANK OF CANADA