PERJUMPAAN BERAMAI-RAMAI KOPITIAM MEMBERS

Assalammualaikum wbt....





Pada 22.02.2014 yang dah lama berlalu geng kopitiam telah menyibukkan diri dalam perjumpaan yang berlangsung di Selayang Mall. Aktiviti kami ringkas je :-



SIBUK-SIBUK NAK MULA BOLING

Sibuk sangat...sibuk masukkan nama pemain,
sibuk tanya itu ini, sibuk dukung anak Bundle, sibuk pakai kasut boling, dll

Masih sibuk-sibuk lagi...hahaha

MULA DAPAT T-SHIRT YANG TELAH DITEMPAH KHAS


Ada yang dah pakai...ada yang masih sibuk-sibuk lagi....haha

Okeh...dah ramai pakai.
Ayuh mulakannn...onyomatt gesettt go!!


KEADAAN SEMAKIN RANCAKKK...GOMOL ANAK BUNDLE!!

Bakal mak-mak.....Ku Syida.

Bersama-sama anak dak Bandle....Wazi! dan Mak Cik Liyaa MF. heeee


Wazi kerimasan dan kelemasan....hahaha.
Sebelah aku tu Rapunzel Cikilolo.


Muka Wazi pelik mandang lesung pipit di pipi Mak Cik Chuu.
-Cilok dari FB Chuu.-


SIBUK BERGAMBAR SAKAN




PENULIS MISTERI....ENCIK H

Senyuman beliau dah cukup misteri bukan?? HAHA.
-Cilok dari FB Chuu.-


UPACARA PENUTUP

Ucapan kepala kopitiam : BUNDLE
suara beliau tenggelam timbul dek kemeriahan suara makcik-makcik. HAHA

Semua orang dapat piala....yeayyyy semua-semua juara!!
Main untuk suka-suka kan...hehehe.


Sehingga bertemu lagi dipertemuan seterusnya jika kita semua masih bersatu!!


SEKIAN




Terima kasih incik suami kerana menyokong isteri beliau dan ikut pergi jumpa geng-geng kopitiam!!

Terima Kasih juga buat :

Encik H,

Bundle + Wani + Wazi,

Liyaa + Mf,

Emma + Epi,

Kak Dah + Fik + Adik Kak Dah + Makwe Adik Kak Dah,

Rapunzel Cikilolo + Lokman,

Nusha Cidut,

Lina + Kerol,

Payeh Kuced,

Chuu Muqhlis,



Haaa....harap takde nama yang tertinggal, aku men sebut je ni tak ikut susunan. HEHE. Korang semua memang best. Walau lambat up entry pasal ni tapi bagi aku entry ni tak basi lagi...sebab keseronokkan masih jelas terasa, bagai baru semalam kita bertemu...cewahhhh. Sekian. JUMPA LAGI. 



11 comments:

  1. Adik aku dgn makwe dia pun masuk entri ye? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la masuk Kak Dah...depa sebahagian daripada yang hadir ketika itu. hehehe

      Delete
  2. Terharu mak nak..

    Semua sibuk-sibuk, asyik sibuk2 je.. hahahhaha..

    ReplyDelete
  3. best main bowling..x ngjak pom..huhu

    ReplyDelete
  4. Aku nk update jgk. Tapi x terupdate lagi ni haa.. Sampai skrg pun terasa lagi keseronokan tu yer dak.. Haaha

    ReplyDelete
  5. hahaha budak kopitiam jugak yg komen banyak.. semua tetunggu2 entry masing2 hihi

    ReplyDelete
  6. pandai kak aien susun kronologi cerita.. hehe.. dari kesibukan sehingga ke part gomolan sehingga part kemenangan sehingga ke penghargaan.. hehe

    ReplyDelete
  7. yang sibuk-sibuk nak dukung anak bandle tu aku...

    hahaha!

    ReplyDelete
  8. Seronoknya kakak tengok. Dah macam family day blogger sebab pasangan dan anak-anak pun ikut sama. Best!

    ReplyDelete
  9. pertama kali dengar pasal kopitiam ni..best jugak ye??

    ReplyDelete