MASIH FEELING GOOD-GOOD JE...


Assalammualaikum wbt....

KERTAS CREPE (PURPLE, PINK & YELLOW)
GUNTING, DAWAI BUNGA
-GOOGLE-
GOOGLE
GOOGLE
GOOGLE


Jadilah bunga.....dan buatlah banyak-banyak sampai tak larat.

|
|
|
|
V



AIEN NOT ALIEN



Jadilahkan gubahan hantaran yang dibikin sendirian berhad untuk majlis pernikahan hari tu.....buat sendiri lagi jimat. Main cucuk, selit, gam dan letak asal boleh nampak sedap mata memandang sudah. Biarlah walau sekurang-kurangnya yang sedap memandang tu mata sendiri.


Yelah...nak puaskan mata dan hati orang buat apa. "Hmm...boleh la.." ataupun "Jadilah juga rupa hantaran ni...." Orang pandai komen itu tak kena ini tak kena, percayalah orang yang komen-komen ni hanya sekadar komen je, takdenya dia nak tolong betulkan ke apa.  PERCAYALAH


***********************

Masih feeling-feeling pengantin baru ni pasalnya nanti 29/9/2013 nak bersanding lagi sekali, sebelah pihak lelaki di Johor. Kompang dipaluuu...pengantin baru...duduk bersandinggg tersipu malu....♪♫♪♫....hehehe. Sekian. JUMPA LAGI.

27 comments:

  1. johor? terkulai2 la Aien nanti..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa nak terkulai plak H? Oo kak aien buat kat kulai ae? :P

      Delete
    2. terkulai-kulai diri bila cinta didustai...oooo ♪♫♫♪

      inilah asalnya Kulai. huhu

      sejarah lama kopitiam.

      Delete
    3. haha. H terkulai la sangat...terMasai jelah. :P

      Delete
    4. hahaha..sejarah lama kopitiam ea..terkulai2 kat kulai..

      Delete
  2. Wahh..nice2..Aku nak try jga..hihihih

    ReplyDelete
  3. gambar paling bawah, paling kanan. itu apa ek? tetiba curious sbb xdapat cam benda alah apa tuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. itu ea? haha...itulah gubahan tuala yang konon2 nak buat jadi anggur sekali jadi apa ntah..bulat2 je...

      Delete
  4. Cantiklah tu. Kakak nak cubalah Aien.
    Johor dimana tu Aien. Sekali satu taman dgn rumah kakak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah...Kakak tangan berseni mesti jadi punya. hehehe

      kenduri tu kat Masai Kakak...Taman Rinting. :)

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tadi komen salah tempat. Haha!

      Aien, teruja tengok! Tapi rasa macam betul ke leh jadik bunga tu cuma ngan wat gitu je? Akak rasa macam tak jadi je kalau akak yang wat. Haha! Btw, hantaran yang dihias sendiri especially untuk kenduri kawen sendiri konfem puas hati Aien. Takpe lah kalau yang puas hati tu pun cuma kita sendiri je. Hehe :D

      Delete
    2. erk. salah tempat? haha.

      teruja kan? teruja gak ni...tak sangka tangan kayu ni boleh wat cantik camni. errr...cantiklah kan bagi diri sendiri. :D

      puaskan hati sendiri lebih puas rasanya dari puaskan hati orang lain. huhu

      Delete
  6. Nice nice nice. Yer betul, pedulikan tukang komenter tak bertauliah tu semua, kalau bayar beribu unutk gubahan sekali pun tetap akan ada komen2 so better la buat sendiri, puas hati, and memnag cantik pun. Selamat bersanding again ;);)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ya...mereka tak bertauliah, kalau bertauliah sudah pasti ringan tangan tu tolong gubah sekali berbanding ringan mulut komen2. thankz Mama JJ :)

      Delete
  7. nanti Sya kawin tolong buatkan hantaran ae? Tampin dengan gemas sejengkal je kak aein.. *emotekupmulut

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh. terharunya ada orang nak tempah hantaran...wakaka. Gemas most wanted yooo.

      Delete
    2. alor elephant most wanted Yooo haha

      Delete
  8. Eh cntiknyaa . Nnt ari tunang kita nak try buat tgk laa . ;)

    ReplyDelete
  9. cantik lah..kreatif pun ia...
    Apa pun Selamat Pengantin Baru ye sis...:)

    ReplyDelete