ALAHAI.....SIKITNYA!!

Assalammualaikum wbt....


Punya ruang yang luas namun semangatku pudar.
Aku ingin semangat.
Aku ingin semangat.
Aku ingin semangat.


Ingat ulang-ulang tiga kali boleh hadir semangat??



Ini semangka bukan semangat.

Setakat 22 September 2013 dikira termasuk entry ini.....entry aku baru ada 24. 

Sikitnya.




Bila nak mula balik rasa lemau tu ada. Tapi akan diusahakan sikit-sikit agar lama-lama jadi bukit dan blog ini kembali bersinar kembali walaupun sinarnya sedikit. 


Sekian, JUMPA LAGI. 
 

20 comments:

  1. Replies
    1. samaa la macam aku Aien..skrg ni rasa macam baru nak mula balik..pelan2..

      Delete
    2. Pelan...pelan...ye dak. Hehe. Seronok lak gini...kita kembali macam dulu.

      Delete
  2. RILEK steady...rasa nk update..update je :D

    ReplyDelete
  3. bln ni aku baru ade dua entri..hahaha..malas nak bersungguh dah skg..

    entri ko ni suku dari komen ko kat entri aku pon tak sampai lagi aien..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Semangat aku baru nak naik ni...tu yang termakan ruang komen ko.

      Delete
    2. Hahahhaa nak gelak kat sini kejap. Adehhh perut eden.

      Delete
  4. aku lak, semangat dah tinggi tapi mood kelaut~ blog pun malasssnya nak update.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...ada semangat tapi takde mood susah juga. Huhu

      Semangat...mood dan rajin kena ada baru jalan.

      Delete
  5. Kalau keadaan tidak mengizinkan jgn paksa kerana bimbang yg lebih utama tidak dapat dilakukan dgn sempurna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dah dulukan yg utama.cuma bila tang blog ni je. Blog selalu masuk tp semangat xde...pergi blog lain pun baca je. Komen x. Hehe

      Delete
  6. Hahaha! Maseng2 lemau dan sedang cuba atasi lemau rasanya. Hahaha! Akak punye kembali tu pun macam kembali tak kembali je Aien. Jom kita semangka sama2! Eh, semangat lahhh! :D

    ReplyDelete
  7. welcome back sis...
    Moga semangat itu kembali..:)

    ReplyDelete