AKU MALAS

Assalammualaikum wbt...

Semua bermula disini > bila annual leave tak boleh carry forward masing-masing pulun habiskan aku??? berminggu berturut-turut kerja tanpa off-day badan penat > cover kerja orang > otak penat > tambah lagi audit menanti > badan penat otak penat mood kelaut > aktiviti beriadah terabai > raket badminton tergantung sepi > balik rumah satu kerja rumah tak usikuntung duduk dengan mak > makan minum semua siap > mak cakap "apa malas sangat ni??" > adik perli "ngangah makin malas" > aku pandang cermin > Heh! jadi malas sebab penat > tapi boleh rajin pula buat ">" > sekian  JUMPA LAGI. 




Malas nak fikir apa kaitan Merlin dengan entry ni. hehe

22 comments:

  1. haha ku br nk tnye pe kaitan merlin ngn malas

    ReplyDelete
  2. Aku Malas? Ingatkan segmen yg H buat. Hahaha!

    Aien dah takde cuti ke apa? Macam dapat rasa je penat tu. Cover keje orang, mmg penat! Akak pun salu gak jadik malas sebab penat ni. Dah badan penat, saket2 belakang sume, ewahh, mesti la jadik malas kan?

    Cam H gak. Dalam malas2 pun ada rajennya >

    Sekian Jumpa Lagi! :D

    ReplyDelete
  3. Aien nasib kita sama...sampai bila fikir kan MALAS dahh nak buat smua kerja...tdo pun jd malas sbb fikir nak kena bgun awal pog2 pergi kerja -_-"

    ReplyDelete
  4. err tajuk n3 tu dapat ilham dr mr. Haris ke? haha..jom sama2 ita bermalasan =.='

    ReplyDelete
  5. kenapa tak ambik cuti jugak aien?

    ReplyDelete
  6. ee..... mals nye remy dengor......
    apa lagi aien.... ambik cuti.... tido puas2......he3

    ReplyDelete
  7. kalo akak dah mengong pale ...sekarang pun dah mengong2...

    nanti dah skolah balik, x leh bisnes sakan...mata macam nak terkeluar..bukan sebab banyak tempahan pun, tp yola, org x reti ni, kaku depan lappy jerr dh brapa jam...

    ReplyDelete
  8. thanks sebab join segmen aku..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la dah ramai pengikut..ade je orang join segmen..haha..

      Delete
    2. Tahniah H! Dah jadi blogger pemes nanti jangan la lupakan kitorang ni @.@

      Delete
    3. bukan nanti makcik..sekarang pon dah pemes..tengok tang komen pon dah tau..

      Delete
    4. Ya, aku tau. Cuma dea blogger pemes yang lum kuwa tibi je. Tunggu r sket masa nanti, jadik selebriti blogger. Hihihi. Part komen tu, jeles!

      Delete
  9. cite merlin walaupon tak tgok tp aritu last episode tertengok. best plak hoho

    ReplyDelete
  10. dulu rajin jugak tgok citer merlin nih...skrg x tau apa perkembangan nya...

    ReplyDelete
  11. kenapa semua org malas ni? hihi.. malas bersebab tu aien. ;)

    ReplyDelete
  12. H kuat sungguh pengaruh dia. hehe..
    penat pulak aku dengar rutin kau...ni mesti kau dah hbiskan cuti kau awal2 kan??hehe

    ReplyDelete
  13. nanti rehat cukup2, kan asyik buat kerja kesihatan pon terabai :)

    ReplyDelete
  14. Merlin pun buat blog ke?
    (cuba mencari kaitan entry ngan Merlin)
    lol

    ReplyDelete
  15. ni kalau malas2 camner nak jadi mesin fotostat ni?ehh~

    ni malas ada makna kot??hahaha

    ReplyDelete