PENGHIJRAHAN BLOG

Assalammualaikum wbt....



Salam Maal Hijrah 1434H buat semua pengunjung Blog Aien Not Alien. Marilah sama-sama kita berhijrah daripada yang kurang baik kepada yang lebih baik dengan semangat yang baru....tapi kena ingat yang baru bukanlah baru semberono tapi mestilah semangat baru yang penuh istiqamah. 



Google


Penghijrahan blog ini akan berlaku mulai hari ini. Lepas ni aku hanya akan update entry yang berkisahkan perkara baik-baik sahaja. Memandangkan ini blog peribadi yang suka-suka jadi kadang tu ada juga terselit entry yang agak emosional sikit.....lepas ini akan berubah. InsyaAllah.....bila sedih aku takkan update sebarang entry kerana bimbang mempengaruhi penulisan. Mohon maaf andai ada yang terasa hati dengan penulisan sebelum-sebelum ini. Sekian. JUMPA LAGI.


42 comments:

  1. salam maal hijrah dear.. =)
    sama-sama kite berubah ke arah kebaikan.
    insyaALLAH. (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah Aina.

      blog menghilang kemana? nak masuk tak boleh la.. :D

      Delete
  2. Wahhh! Bagus la Aien dah fikir macam tu. Kdg cuma dengan entry pun tak mustahil kita boleh terlukakan hati org kan? Err akak cuba jaga tapi belum boleh janji taknak update entry emosional :P

    Hehehe. Gambar hiasan kita sama hari ni. Seppp Aien :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar hiasan sama? ni segmen ke apa ni? nak join buleh? hahahaha

      Delete
    2. H, kelik kat gambar untuk join segmen. Tajuk bebas janji berkisarkan Maal Hijrah. Kahkahkah!

      Delete
    3. aku pn perasan bende yg same sbb aku baru je lawat blog liyaaa., then terus dtg sini pulak.

      Delete
    4. Seppp Kak Liyaa!! haha. sori lambat.


      ya kak...penulisan ni kadang kita sampaikan lain orang faham lain boleh jadi terluka jugak tu kan. hehe. boleh ke? ntah la.

      Delete
  3. Salam Ma'al hijrah Aien..

    Lyaa btul tu macam na terasa hati bnyk dgn Lyaa..
    minx maaf cepat hahahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah Jna :D


      wah men terasa2 hati ni..haha

      Delete
  4. 1434H <<== banyaknya H..hahaha

    aku tak pernah terasa bila baca blog ni..apa kata kau taip satu entry yg buat aku terasa..pastu baru aku maafkan..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...ko H lain. huhu.


      aku kalau boleh nak sangat tak nak buat orang terasa nak2 yang belum pernah terasa.

      Delete
  5. kita tunggu penghijrahan aien nanti..... insyaAllah..... remy doakan yg elok2 saja..... akan terus support kat sini......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu abang remy. kalau tak seperti yg dijangka maafkan ya...kita manusia biasa. :D

      Delete
  6. Insyallah,sama-samalah kita berubah menjadi lebih baik. :)

    ReplyDelete
  7. apa maksudnya takkan update sebarang entri?? awak nak stop berblog da ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak update sebarang entry masa sedih jelah Boni Kacak. hehe. stop berblog??? belum lagi kot. sayanglah blog ni... :D

      Delete
  8. Perghh! Kau dah insapp aein? Alhamdulillaahh....Doa2 lah aku pun menyusul kemudian..Ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insap takmo salurkan aura negatip jep! haha. aku doakan Syida...errr tapi aku suka kebrutalan ko dalam menulis. hakhak. :P

      Delete
  9. salam maal hijrah .
    insyaAllah .

    tapi jgnlah berhenti blogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah Bolat :D


      eh! tak berenti pun la...sayang!

      Delete
  10. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam super sahabat Saifudin Abu Izzudin :D

      akan dibalas. insyaAllah :D

      Delete
  11. haah la ain, afzal pon lately tanpa sedar entry2 tak lagi macam dulu..maksud afzal xsegila2 dulu.lebih..lebih apa ea?isk2 tapi boleh rasa kalau sesiapa yang mengikuti.mungkin ni juga satu penghijrahan kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr....kesengalan afzal masih ada je. belum hilang lagi bisa sengal tu. hehe. cuma masa jelah....dah kurang kot. hahaha. mohon terasa ya.. :P


      #den bergurau je tok ketuat. bz jadi suami biasalah. hahaha.

      Delete
  12. kene contohi nih... hee
    salam maal hijrah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...contohilah kalau sudi. hahaha.


      Salam Maal Hijrah Shar :D

      Delete
  13. salam maal hijrah... bagus laa dah ada penghijrahan tuu..

    aku rasa tak boleh komen panjang2 sebab tajuk pun pasal penghijrahan.. aku takut jadik entry pulak kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah. penghijrahan kecil je Payeh oihh! hehe. eh...ko perli ke apa entry dalam komen? aku tak kisahlah panjang ke pendek janji ikhlas Payeh.

      Delete
  14. Replies
    1. ya..selamat selamat. mudah2an ya Incik :D

      Delete
  15. Great jon Aien. Bagus macam nieh. Keep it up:)

    ReplyDelete