PENDAPAT

Assalamualaikum wbt....


Saat aku menaip ni aku sedang rindukan mak aku yang tak ingat kat aku langsung bila dia dah sampai ke MAHA 2012. Hahaha...motif??



Malam tadi :


"In....baju mana yang sesuai ni? Oren ke cokelat??"
Tanya mak aku sambil memandang tepat kat muka aku.


"Oren la....ceria sket ma..."
Balas aku pendek sambil melihat mak aku berlalu pergi ke arah iron board.



Mak aku memang suka bertanya nak pakai apa, nak padankan dengan apa kat aku kalau dia nak keluar kemana-mana. Aku pun macam ada menurun sikap mak aku yang ni...tapi lebih parah sikit sebab aku tanya semua orang yang ada kat dalam rumah sampai adik-beradik aku bosan.....dorang tak pandang pun tapi boleh bagi pendapat. kahkahkah. 






Pendapat ni ada dalam pelbagai jenis bentuk. 
Ok. Itu je nak cerita. Sekian. JUMPA LAGI. 







18 comments:

  1. kalau dah bagi pendapat tapi tak pandang memang dah malas nak layan ler tu..hehehe :p

    ReplyDelete
  2. Tak dapat ikut mak ke MAHA sebab tak ada cutilah tu. Kalau tak mesti tak terkeluar N3 macam nie.

    ReplyDelete
  3. mak nak bergaya pi Maha ler tu......
    acehhhhh tak ikut sekali.....

    ReplyDelete
  4. kena pandang baru bg pendapat. kang ada yang terasa. susah plak.

    ReplyDelete
  5. Ma borek aien rintik...Kehkehkeh...

    ReplyDelete
  6. wrna pink kot...tak tanya dah bg kannnn hehe

    ReplyDelete
  7. mehh tanya Payeh ni haa.. mcm2 pendapat dia bulih bagi.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. hahahaha..perangai macam ni boleh menurun rupanya??hehehehe.. kelakar la awak ni..hahaha

    ReplyDelete
  9. pergi MAHA cari lembu tuk majlis kawen ke> hehe

    ReplyDelete
  10. Mak akak pun camtu kekadang. Kadang2 seronok jugak layankan. Hahaha!

    Dan akak dah pastinya memang suka tanya pendapat. Bukan la setiap kali nak kuwa. Tp bila ada event2 penting ke or utk ke tempat or sesuatu yg agak special ke. Hihihi. Dah la tanya pendapat, pastu tanya banyak kali lak tu. Sama jugak la Aien, sampai sume org bosan nak layan :P

    ReplyDelete
  11. Na egt Na na je ade peragai pelik tu..hahahah Na advance sikit sbb rumah na bersebelah dgn rumah makcik² pakcik² sepupu papat (ade 4rumah)so Na akan masuk smua rumah utk minx pendapat *mMg OVER Na taw..tp itu laaa Na hahahah

    #tp yg lagi OVER,bila Na da minx pendapat org...org da bg dgn ikhlasnye klau dye ckp buruk Na xbole trima dan Na akn jwb "jelesss lettew" hahahha
    (Bek takyah minx pendapat kan)

    ReplyDelete
  12. Beza dgn saya. Saya sgt susah nak tanya pendapat org pasal apa-apa. Biasanya saya buat keputusan sendiri. Sombong kan? Makcik pegi MAHA pakai baju oren kew? Kelasss makcik.

    ReplyDelete
  13. haha.. tak apa, elok perangai tuu. hehehh

    ReplyDelete
  14. aku punya pendapatan okey jer..Alhamdulillah..cukup2 makan..:|

    ReplyDelete