TIADA APA-APA

Assalamualaikum wbt....


Hip Hip Hooray! Eh...hai Encik Haris (lambai-lambai tangan) dan semua-semua orang. Terima kasih kepada Mr.Aztech kerana Wireless-N USB 2.0 Adaptor telah membantu kehidupan internet aku dekat opis kembali berfungsi seperti sedia kala. Jadi selamat tinggal kepada kabel kaler kuning yang telah rosak...habis fungsi sepah dibuang. Eh!






Banyak betul benda nak dikongsikan, berlumba-lumba idea dalam kotak ingatan sampaikan aku terpaksa suruh mereka bersabar. Jadi sekarang bila mereka (idea) berebut-rebut sampai tak terkawal buat aku hilang punca nak cerita apa. Jadi cukuplah setakat ini sahaja. Sukacita dimaklumkan tak perlu lagi aku drop komen dalam hati. Sekian. JUMPA LAGI.



28 comments:

  1. mr. H = mr. Haris??? oh info bru ni!

    ReplyDelete
  2. Hai Izzah..Encik Haris datang ni..jumpa kat rumah yer malam nanti..

    ReplyDelete
  3. Mr Haris? siapakah Ituuu? skandal ek? tettttt.. HAHA

    ReplyDelete
  4. apa lagi curahkan je ain pastu save dlam draft hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. betul jugak tu...save dalam draft.

      Delete
  5. Replies
    1. bakal menuju ke blog kancil.. maaf terlewat. :D

      Delete
  6. Replies
    1. hehe. bagus la sebab menumpang teduh wifi opis. kat rumah xde.

      Delete
  7. Replies
    1. erk! dalam hati siapa yang tahu bolat. cukuplah pertapaan dalam hati sudah berakhir. haha

      Delete
  8. Baru kakakt ahu kenapa sepi.. ok lepas ni berasaklah N3 keluar ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...tak berasak jugak la kak. masa nak taip tu takde sangat. bebanan kerja nak masuk hujung tahun ni lain macam sikit. huhu

      Delete
  9. hehehe..saya pun pakai benda tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul2 membantukan boni kacak :D

      Delete
  10. 3 hari tak BW...tersa jauh ketinggalan.... BW dulu....... nanti kuar entry pulak...he3

    ReplyDelete
  11. Untungnya Aien idea sampai berebut rebut nak kuwa. Siap Aien suh mereka bersabar. Hahaha. Akak pun ada idea. Tapi mood nak menulis tu tak ada. Takde mood nak bercerita. Rasa nak berdiam je :)

    ReplyDelete