CERITA RAYA BELUM BASI




Sekian lama tak online aku hampir terlupa yang aku ada sebijik blog rupa-rupanya. Sibuk sangat kerja bila kena cover shift orang sampai jadual kerja sendiri tunggang langgang lintang pukang siang malam kerja buat aku terlupa sebentar dunia blog. Apa boleh buat taik kambing bulat-bulat bak kata adik aku, layankan jelah bila mencari rezeki makan gaji ginilah rupanya.



Bila jadual kerja tak menentu program raya pun jadi terbantut-bantut, beraya singgah rumah mana sempat jelah. Tapi untung juga kurang beraya bermakna kurang makan macam-macam maka selamatlah perut langsung tak meragam macam tahun-tahun sudah. 







Sekian. JUMPA LAGI.



26 comments:

  1. haha itu jer warkahnya?? MT106 motor hang ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak beraya sangat mana nak karang warkah raya banyak2..hihi

      Delete
    2. motor kawan aku...warisan bapaknya. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih nampak aku. hehe.


      tak motor je org tanya.. :p

      Delete
  3. yang Aien pegang tu motor siapa? Honda Rider tu..

    ReplyDelete
  4. pewwitt. nak ngorat boleh tak?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...boni isi borang kat kaunter 8 sana. haha

      Delete
  5. alahai manisnya.. anak sapa lah ni ek.. ekeke.. salam aidilfitri yayangQ... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. anak mak...salam aidilfitri abang... :p

      Delete
  6. takpa la, bagi2 masa. hehe, tapi jgn tinggal lama2 blog. besawang nanti :P

    ReplyDelete
  7. dah lama menghilang..... nasib baik sebijik blog nie tak bersawang sakan....he3
    welcome back aien.......
    salam merdeka dan salam syawal sis!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. menghilang yang tak sengaja...hihi.


      salam merdeka dan salam syawal abg remy :)

      Delete
  8. akak pun x beraya sangat tahun ni...dah bosan la raya jd org bujang...kihkih...

    **Rahsia dodol??? tah la ain, akak try n error jerrr...tp suka tumblr...doodle pakai tudung x pandai buat..huduh jadinya

    tengok2 tumblr org..pastu akak try tiru gaya..muka? kompem la x sama...mana leh copycate ye dak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..dah bosan? ehemmm...tahun depan berdua ke kak?


      ok..kalu rajin kita nak cuba guna rahsia kak ma..kita pn dah lama tak buat dodol ni.

      Delete
    2. insyallah...hehe..doakan yea..

      Delete
  9. raya bukan sehari, tp sebulan
    selamat raya! ^^

    ReplyDelete
  10. Selamat habes raya Aien. Erkk! Komen ni yang dah basi waktu datangnya :P

    ReplyDelete