SUDAH CUKUP SUDAH






Sudah....cukup, cukup sudah.... Cukup sampai setahun sudah..... THIS BLOG TURNS 1 YEAR OLD TODAY!!! Ini kalau baby mahu dah boleh berlari-lari baby ni. HAHA. 






Pejam celik memang cepat masa berlalu. Sepanjang usia blog ni pelbagai suka dan duka telah diluahkan melalui tulisan peribadi yang tak berapa nak peribadi sangatlahkan. Dikesempatan ini nak ucapkan terima kasih kepada MANUSIA BUKAN ALIEN yang sudi follow blog ini dengan pelbagai alasan tersendiri. 






Kepada RAJIN KOMEN juga terima kasih diucapkan sebab sudi meluangkan masa membaca dan drop komen pada entri-entri yang kadang hanya luahan semata-mata. Pada yang rajin komen tapi nama tak tercatat usah terasa hati sangat sebab aku dah setting hanya 30 Top Commentator je yang terpapar, jadi akan datang sila lipat gandakan komen korang....HAHA. macam blogger retis la pulakkan, padahal blog picisan semata-mata dan jenis berdikari sebabkan tak daftar bawah mana-mana tempat PING dan juga jarang-jarang PING ENTRI dekat group fesebuk yang ada. 



Bermula dari ZERO dan kini terisilah juga ilmu didada berkenaan dunia per-blogging-an ni walau tidak 100%..HAHA.



Segalanya juga bermula dari percubaan dan suka-suka sahaja. TERIMA KASIH SEMUA!! Korang semua (readers, followers, stalker, etc.) adalah perkara yang terbaik dan terindah dalam hidup ini. Sepanjang hidup memang silih berganti insan disisi cuma yang kekal setia hanya kenangan bersama kalian. Semoga ada kesempatan dan kekuatan untuk teruskan berblogging disamping menambah duit nuffnang yang tak berapa nak naik-naik pun.HAHA. Sekian. JUMPA LAGI LAIN KALI. InsyaAllah kalau diberi ruang dan peluang.






17 comments:

  1. wow, ingat tajuk dia dia pasrah ke apa tadi.

    ReplyDelete
  2. pibesday blog!!

    hihihi..

    keep on blogging yawwww!

    ReplyDelete
  3. nama kura ada. 53 komen! huahuahuaa

    ReplyDelete
  4. saengil chuka hamnida !! hehehe ~ base korea la kunun , hahaha , tak betul pown eja , asal betul sebut tuh kire okei la ek :D hehehe ~

    jenuh CP kerut2 dahi carik name CP ala , tkde la , tak cukup banyak komen la nih , takpe2 , CP banyakkan , hahaha !

    ReplyDelete
  5. slmt hari jadi

    teruskan mnulis ye aien

    ReplyDelete
  6. pasal nama aku takde ni..waaaaa..

    widget ni makan komen la aien..tipu je tu..

    ReplyDelete
  7. abang remy di tempat pertama, hehe

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun pertama aien.....
    abg remy always akan terus support kat sini....... ya bedu bedu !!!!!
    pren together gether......

    ReplyDelete
  9. hepi birthday..smoga terus bersemangat utk blogging ;)

    ReplyDelete
  10. amboi hepi besday blog alien :P
    mgkin aku bkn org yg awal jmpe blog ni kehkeh...

    ReplyDelete
  11. seingat saya dulu saya memang top pengomen kat blog Ain ni kan... hehehe.. sejak lama menyepi, ranking saya jatuh ke keempat.. huhuhu..

    anyway, selamat ulangtahun blog Aien not Alien yang ke setahun... ehe.. kenangan paling manis dapat gosip2 dengan ANA di sini.. ehehe..

    Gud mownink ayang... (",)

    ReplyDelete
  12. tahniah teruskan usaha anda..ada nama abg phat la dlm pic tu heheh

    ReplyDelete
  13. epibeseday blog cik alien! heheheh. mane aci.. ak br jep knl ko.. mane smpat nk jadik top pengkomen lagikkkk!!! ishhhhh.

    ReplyDelete
  14. selamat ulang tahun...dah besar dah anak ibu...hehe

    ReplyDelete