SEGMEN DARI JIAKREATIFELT : HEADER DULU HINGGA KINI YANG TERBAIK







Terasa macam dah bertahun-tahun tak join mana-mana segmen walaupun blog ni baru berusia 1 Tahun 12 Hari. Amboi melampau terasanya tu...hehe. Bila ada kesempatan ni nak joinlah bila salah seorang pengunjung setia blog ni Abang Remy ada ajak join Segmen Dari Jiakreatifelt : Header Dulu Hingga Kini Yang Terbaik.


Syarat-syarat segmen >>KLIK SINI<<
Senarai calon yang perlu diundi >>KLIK SINI<<



HEADER DULU HINGGA KINI YANG TERBAIK
(Dari pandangan mata owner blog ini sendiri tanpa campur tangan mana-mana pihak)














TAG :-




#selesai sudah, tapi tak tahu la betul tidak ikut syarat-syarat yang ditetapkan...hehe. 


EDIT 12:47PM : Kan dah agak salah sebab tu cakap tak tahu betul tidak...buat tergesa-gesa kot. Silap sendiri tak baca syarat-syarat-syarat dengan betul. MAAF. *malu saya* 



18 comments:

  1. why not me??? why why??hahahaha :P

    gud luck tau awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab boni tak tercalon dalam senarai yang untuk diundi la boni...


      #lama menghilang abam boni ni.

      Delete
  2. why not me too??? why why??hahahaha :P

    err padahal xmasuk pon ...hahahahhahahha
    all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi. jawapan sama macam diatas. hehe.


      thankz.

      Delete
  3. dear..thanks for joined.sebanryna,dear slh fhm ini..mcm nie,awak pilih antara 3 header terbaik di( senarai header yang sy letak dalam blog sy)...kemudian,awak buat la entry..mengenai 3 header terbaik yg awak pilih tdi ..tu.jelas tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. maaf jia silap sendiri kot salah baca syarat yang banyak2 tu. ni dah edit semula if salah lagi bgtaw la. saya tgk cth2 yang join buat jadi keliru. maaf ye cik jia. huhu.

      Delete
    2. thanks...betul dah.terima kasih dear

      Delete
    3. yeayyy. betul dah.


      kalau ler salah lagi...double malu den.

      Delete
  4. terima kasih kerana sudi memilih header blog Kancil

    ReplyDelete
  5. harap2 kancil dan mama berjaya......
    ramai yg suka , termasuklah abg remy.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 begitu jua...kita tolong undi. tapi itulah 1 entri 1 undi. huhu

      Delete
  6. assalamualaikum aien...mekacih banyak2 yer kerana mengundi mama....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.


      semoga terpilih ya mama...hehe

      Delete
  7. kancil 8349 punya comel :D hehe.kalau menang dapat header ke wak?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. malu besar ler.......
    tertiba rasa cam nak tut jer.......!!!!!!
    maafkan abg remy kalau aien terfollow ikut cara abg remy......

    sorry sesangat !!!!!

    ReplyDelete