BILA EURO DATANG LAGI







Ok.Tidur dulu!!
nanti nak bangun tengok bola.
Selamat Malam...


Zzzz~ 



Received:
09:35:01pm

From:
Incik Boboy
+60123456789




"Amboi. Kerana bola tidur awal ye...selalunya tak seblas malam mesti doblas malam baru ingat nak tidur....." Bisik hati Cik Gegirl. 







Bila EURO datang lagi macam-macam berlaku. Heboh kisah Brazil masuk EURO dalam sebuah majalah tettttt, segan pula aku rasa bila yang lontarkan pandangan tu kaum sejenis aku. Mungkin kesilapan teknikal kot...hahaha. Bersangka baik sudahlah. Sekian. JUMPA LAGI. 




23 comments:

  1. hahahaha..kelas geografi ponteng la tu..hahaha..

    ReplyDelete
  2. musim dia da tibe.,cmtu la klu boboi stok kaki bola :P

    ReplyDelete
  3. adoi , same lerr , tgh duk koling , mbe dye kol lak , hahaha ~

    ngt pasal perr , nak ajak tgk bola upewnyerr , hahaha ~

    ReplyDelete
  4. haha..ni kira ok la euro je..kalo world cup lagi haru...

    ReplyDelete
  5. kancil tengok reviewnya je..heheheh

    ReplyDelete
  6. kalau world cup, tak tau lah apa akan jadi..hehehehehe

    ReplyDelete
  7. layan euro bile perlu jer......
    nanti keje ngantuk...... he3

    ReplyDelete
  8. Ada lagi cerita best binatang peramal macam sotong paul dulu tu ingat tak dik - sekarang pulak gajah hahaha...

    ReplyDelete
  9. perghhhhh..tak pasal2 terus jd seorang yg berdisiplin....koh koh koh

    ReplyDelete
  10. cerita kecik macam tu pun dorang besar-besarkan. biasalah tu. kesian perempuan tu. :)

    ReplyDelete
  11. dalam majalah remaja kan.. hehehe.. xtau nk sokong sapa..ikut suami sokong sepanyol

    ReplyDelete
  12. bila musim bola, orang pempuan kena bersabar ye.. ehehehe

    ReplyDelete
  13. layan time game hujung minggu je kalau time kerja x dan hahaha

    ReplyDelete
  14. cik tikah tak kisah pasal euro sebab tak minat. adik pun snggup tidur awal sbb nk tgok bola. aish..

    ReplyDelete
  15. mat pagi ayangku (",).. semalam tak tidur2 gara2 tengok bola sampai pagi.. ehehe.. ni pegi keja dengan kepala yang berat... hadoii.. ngantukk

    ReplyDelete
  16. selalunya afzal tgk bola kol 12 malam je..kol 2 pg tak tergamak nak tgk..sbb tak tergamak nak tnjuk muka tak cukup tdo depan bos :)

    ReplyDelete
  17. tu dia...lama x singgah blog dia..rupa lagu lain dah..hehe...

    ReplyDelete
  18. owh hantu bola juga hehehehehe

    salam kenal ya sis, TQ kerana dtg jengah ke blog yang tak seberapa tu.

    ReplyDelete
  19. hamboi...siap nombor teleponnya lagi

    ReplyDelete