AMBOI. MENGUAP SAKAN NAMPAK!!!





Hampir 10AM tapi sisa mengantuk masih ada. Nak landing sekejap macam mat saleh cakap take a nap for a while tak boleh sebab CCTV betul-betul depan meja. Nak minum kopi hilangkan mengantuk kena tunggu azan Maghrib nanti. Sudahnya menguap tutup mulut jelah berkali-kali, tak tutup nanti CCTV rakam.


"Amboi. Besar sungguh bukaan mulut kau masa menguap ya Aien....." Bimbang boss besaq tegur begini kalau-kalau dia check CCTV.






Disebabkan menguap dari tadi buat aku terajin men-google pasal menguap dan hasilnya banyak artikel berkenaan MENGUAP BOLEH BERJANGKIT. Betul ke boleh berjangkit?? Kalau nak tahu betul ke tidak KLIK SINI. Siap ada yang kata dengan tengok perkataan MENGUAP pun dah boleh menguap. Amboi. sampai macam tu sekali. HAHA. Sekian. JUMPA LAGI.



20 comments:

  1. hehehe..jage2, ade yg memerhati (kiah propa)
    kite pun pose gak, insyaallah..

    mana ada k.yana sibuk konsert MZ. tak terlibat langsung..sedih la tak dpt tiket free T__T

    ReplyDelete
  2. gua klu menguap. tido jeeeeee! hahha

    ReplyDelete
  3. kalau orang sebelah menguap,automatik kita sekali akan menguap..fakta :D

    ReplyDelete
  4. menguap boleh berjangkit.... tak kot.... kalau mata dah ngantuk tak cukup tido saya pun mahu menguap jugak... haaa3x

    ReplyDelete
  5. jgn menguap besar mcm binatang ni..kat luar negara,ada seorang tu yg menguap,hingga tak boleh nak tutup mulutnya balik...

    cuba tgok tengkorak bahagian rahang..googlelah..kalau rajin.

    ReplyDelete
  6. minum kopi pon tetap menguap jugak kadang..kekeke...=boss ade orang sleepy boss..ni ha aien nie! :P

    ReplyDelete
  7. bahaya nanti...lalat boleh masuk ke dalam

    ReplyDelete
  8. salam kenal..

    ngantuk ye... take 5 lah..

    ReplyDelete
  9. alah tidur sikit2 je, bukan banyak2 pun.

    ReplyDelete
  10. Mujur kakak masuk sini dah lewat sikit kalau pagi tadi bimbang jangkit hihi...

    ReplyDelete
  11. sampai termenguap bace entry ni . haha :D

    ReplyDelete
  12. haha teringt waktu zamn blaja selalu bergaduh dengn kawan disebbkn menguap ni..memg kadg2 berjgkit haha

    ReplyDelete
  13. tak bestnya keje mengadap cctv..hahha

    ade penjelasan sainstifik tak kenapa menguap leh jangkit..aku baca ni pon nguap dah aien..hahaha..

    ReplyDelete
  14. hahahaha.. saya tengok tajuk entri ni pun dah menguap.. ekekeke

    ReplyDelete
  15. bila nak menguap nie ????? he3

    ReplyDelete
  16. percaya menguap tu boleh berjangkit...sebab selalu kena..hee :p

    ReplyDelete
  17. eh, saya menguaplah baca entri ni...huhu~

    ReplyDelete
  18. haah...atok pun raso berjangkit...pasal apo, kalau kengkawan atok menguap, atok pun musti nak ikut menguap....ke atok memang kaki tido??? eh

    ReplyDelete
  19. nk mguap tu..cover2..supaya boss xpasan.=)..

    kdg2..owg ckp..mguap sbb bosann..xtw la btol ke x?

    ReplyDelete