666






Ada yang mengatakan 666 itu nombor angker tapi bagi aku 666 adalah......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Terima kasih kepada Manusia Bukan Alien yang ke-666. 




Wahai anak muda....jangan mudah terpengaruh.
666 hanyalah nombor semata-mata.
Papa-Zola akan menegakkannnn KEBENARAN!!!


Sekian. JUMPA LAGI.



31 comments:

  1. hahaha...kesimpulan papa zola tu part paling best ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebenarannn papa zola! hehe.

      best ek dylla..

      Delete
  2. Replies
    1. papa zola tu cekgu sekolah boboiboy...kadang2 jadi superhero papa zola. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. ramai lagi dekat phat corner tu..hehe

      Delete
  4. Takniah Aien Alien dapat Manusia Bukan Alien yang ke 666! Hahaha :D

    ReplyDelete
  5. alyn pun add remy tadi......
    tahniah kepada aien...sebab dah ramai follower......

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz abang remy. alaaa abg remy pun makin hari makin bertambah..hehe

      Delete
    2. tambah jugak.... tapi seminggu seorg....he3..... blog kita bukan retis pun aien...... tak kisah ler.... janji ada org dh tgk dan baca.... bersyukur dah rasanya.....

      Delete
  6. unfollow and follow u back aien..hahaha

    ReplyDelete
  7. wahhh banyak followers dia. tahniah :)

    ReplyDelete
  8. cantiknya nombor dia,hehe....rasanya dah lama gila kot tak datang sini, entah kenal entah tido dengan onie/meaw ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan bersusun 666. onie dulu ada guna nama lain ke?

      Delete
  9. tahniah. jadikan 6666 pulak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena bercinta dengan pemain bola dulu..hihihi

      Delete
  10. akak suka nombor 8, takde kena mengena dgn 666 eh? hehe..lama tak jengah sini, takde masa sgt dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kena mengena kak...NOMBOR. hehe..

      Delete