SETAKAT INI SAHAJA




Entri lepas berkenaan gelagat Daus dengan K***K dia yang melecur. Entri kali ini aku dah set dalam otak nak buat entri berkenaan status blog dari sudut Pageview memandangkan salah satu entri aku agak mengejutkan jiwa raga bila aku godek-godek dashboard yang berwajah baru. Baru berkira-kira nak buat tapi seorang blogger retis kegemaran ramai Wak Apjal telah mendahului dengan ENTRI INI


*************************


"Tahniah Abg Long diatas pencapaian 10 Entri Pageview Tertinggi. Kak Ngah ucapkan selamat maju jaya dan terus-terusanlah menulis kerana Kak Ngah percaya jika Abg Long tidak menulis Abg Long pasti sunyi sesunyi enjin yang tak berbunyi........"

-aien-

*************************




Inilah yang mengejutkan jiwa raga, tapi aku nak ingatkan bahawa bukan niat aku tepek gambar atas ni nak menunjuk-nunjuk. Aku memang tak pandai bikin entri ber-SEO-SEO bagai. Ini semua hanyalah satu kebetulan sahaja entri GADIS & SKIRT LABUH dapat 6,096 Pageviews. Buktinya??? Entri lain ciput jeeee tak lebih 200 pun. HAHA.


1- Gadis & Skirt Labuh <KLIK SINI>

2- Kucing Pakai Baju <KLIK SINI>

3- Sireh Junjung "Kepala Hantaran" <KLIK SINI>


Aku main tulis je apa yang aku rasa nak tulis walaupun kadang penulisan entah apa-apa. Macam manalah dengan pandangan para pembaca dengan penulisan aku ek?? Macam mana pandangan korang sebagai pembaca Blog Aien Not Alien??? Sekian. JUMPA LAGI.



P/S : Bersedia untuk dikritik memandangkan bulan depan nak genap setahun.


10 comments:

  1. walau bru nak setahun tp dah gempak..hebt!

    ReplyDelete
  2. akak suka baca blog aien..sekian terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  3. untung ler...... he3
    eh camner nk check....

    ReplyDelete
  4. amboih! banyaknya view dia :0

    ReplyDelete
  5. wah,,ni tahap gempak tau..hehehe

    ReplyDelete
  6. bnyk tuh org view. tahniah dear :)

    ReplyDelete
  7. Banyaknye sampai 6096! Yg bwh2 dea pun ratus2. Akak punya paling tinggi pun 20 lebih je kut pageviews. Haha.

    Blog Aien okey. Background simple, entry ringkas, simple, ringan. Campur2 dgn entry yg sedikit serius kdg2 tp tak pernah sampai tahap begitu serius. Entry bervariasi, bahasa faham, seronok baca. Conclusion, blog Aien okey tak pernah lg menyesakkan minda. Hehe.

    Penulisnya pun cun dan baek hati <-- Kipas tetiba :P

    ReplyDelete
  8. Best tu; aku nyer tak sampai tigaploh hahahahahahah

    ReplyDelete