SEBAB APA PILIH YANG LAMBAT???




 
Rentetan dari MAK BAGI KEBENARAN untuk aku bercuti dirumah STACY ANGIE (perasan) ada yang komen "2013?? Lambatnya??". Memang lambat pun, lagi pula promosi Free Seat dari Air Asia ini untuk Travel Period Januari 2013 - Mei 2013.








Melalui kata sepakat kesemua yang nak pergi, sesuai sangatlah bulan Mei 2013 dipilih sebabnya kami semua ada masa yang banyak nak kumpul duit. Maklumlah ekonomi masing-masing asal boleh je, jadi haruslah bila pakai baju ukur badan sendirilah kan kan kan. Kalau berduit lebih harga mahal melambung pun boleh je kami redah janji dapat bercuti. Biar lambat asal bercuti bak kata dipatah-patah. Kalau ada rezeki terlebih kami ingat nak singgah Brunei Darussalam. Sekian. JUMPA LAGI. 



EXTRA

-TIPS PERCUTIAN BAJET-



P/S : Mak bagi kebenaran sahaja, tidak duit perbelanjaan. HAHA.


24 comments:

  1. Betul gak. Dah nama pun nak bercuti, kena la kumpul duet dulu kan? Kalau dapat gi je tak dapat beli pape pun tak best gak. Tadapat nak shopping. Hehe.

    Lgpun mak bg kebenaran je eyh, tak bg duet perbelanjaan. Haha!

    ReplyDelete
  2. takpe aien....
    kumpul duit byk2.... lepas tu nanti leh shopping sakan.....
    travel nie byk pakai duit....
    nanti tak cukup susah.... terlepas nk enjoy kat sana puas2...
    nanti tak payah nk pergi lagi... sebab kali pertama dah puas pergi kesemua tempat.....

    ReplyDelete
  3. best la bercuti best la ooo :0

    ReplyDelete
  4. ada setahun lagi.. ada banyak masa utk kumpul duit and shopping sakan kat sana.. :)

    ReplyDelete
  5. kumpul duit bnyk2 blikan rakan2 blogger ni ole2 okeh! :) hehe best nya dia.

    ReplyDelete
  6. wah..bestnya.. tak pe. kumpul dulu duit secukupnya.. tak best kalau bercuti dalam keadaan serba tak mencukupi..

    ReplyDelete
  7. haaaa..sempat kumpul duit byk2...hehehehe pastu bagi souvenir utk aku eh.

    ReplyDelete
  8. Liyaa Mf : a'ah sesekali berjalan, biar berbaloi jadinya dapat shopping2...perempuan mana la yang tak suka shopping? hehe


    yup..mak suruh guna duit sendiri :D

    ReplyDelete
  9. remyhazza : a'ah bang duit belanja lain, duit spare lain, memang guna duit yang banyak la...enjoy pepuas!!

    ReplyDelete
  10. Zwan : setahun genap la kiranya kalau nak menyimpan...tapi beselah raya nak dekat, lepas raya baru simpan duit percutian...hehe

    ReplyDelete
  11. zera : kamu belikan ole2 dulu...dari jakarta lagi :D

    ReplyDelete
  12. Boni : itulah....biar mencukupi untuk keselesaan percutian :D

    ReplyDelete
  13. paani : HAHA...yolah kalau teringat ek..

    ReplyDelete
  14. pi sabah le ni? uuuu bestnye.....

    ReplyDelete
  15. kalo lea xberani nak beli
    sebabnya taktahu lagi tahun depan tu free ke tidak

    huhuhu

    ReplyDelete
  16. sebenarnyaaa.
    kena mintak duit belanja sekali kat mak.
    baru powerrr trip tuu.
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  17. wahhh, ada masa setahun lagi nak cuti2 ni... saya tunggu ANA datang Sabah ye.... hehehe..
    Welcome to Sabah... Heaven of Borneo

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti...lama lagilah...hehehe

    ReplyDelete
  19. wah salu ke dpt seat free..bestnye rajin join contest2

    ReplyDelete