BALAS KOMEN DI ENTRI




Entri lepas Tahniah Adik | Wordless Wednesday #17  punya komen yang ada sifat soalan ataupun jelas  tanda "?" kelihatan akan dijawab khas dalam entri ini. 



Iffah Afeefah said...
wah tahniah adik. err adik ke.


Aien reply... a'ah adik kita la Iffah, adik yang tak macam adik sebab ramai orang ingat dia abang kita. kakak dia awet muda kan? HAHA.


Lea Isnawi said...
tahniah adik aien. nak ngorat boleh? wiwit.

Aien reply... boleh apa tak bolehnyaaa...ada 4 kekosongan. wiwit dapat la aku adik ipar pakar forensik gitu. cantik pastu pandai bedah ikan bedah ayam pastu masak-masak. untung ni pakej lengkap. HAHA.


afzalsukasuki said...
adik? yg mana satu adik ni? ke nama dia mohd adik bin mohit?


Aien reply... mana tahu nama manja dia adik bin mohit ni bang long? haaa... skodeng mykid lettewww.HAHA.


Ym.Bundle said...
congrats gak..yg sebelah kiri adik tu sapa? kim salam kat beliau..hahaha.


Aien reply... kim salam je? ok. "mak...cikgu bundle kim salam....". UPAH 20sen mana? 


Cikgu Ma said...
tahniah...konvo mana ni?


Aien reply... Istiadat Konvokesyen UiTM Shah Alam Ke-76 Cikgu Ma. Errr...dengar cerita ada orang tu nanti konvo kat Putrajaya....errrr akak kan orang tu? HAHA.


Asyiqin Haulisah said...
agak agak bila kita boleh kenal?


Aien reply... Bila-bila masa bermula dari sekarang ikut suka hati anda... anda... andaaa... (bergema macam dalam gua). errrr..kita? siapa kita tu? kakak ke adiknya? HAHA.











Sekian. Takde idea buat entri baru. JUMPA LAGI.




17 comments:

  1. aku dah agak dah tu mak ko..maksud aku yg sebelah kiri adik ko la aien....hehe

    ReplyDelete
  2. Ni mcm pon ade ke..xpe2..yg pntg update kan..ahhaha

    ReplyDelete
  3. mula2 baca x faham. tengo pic baru faham..hehe

    ReplyDelete
  4. at least ada juga cerita yang ingin disampaikan kepada pembaca blog ini. :)

    ReplyDelete
  5. nak kena jawab dlm entry ker....??? he3....
    nak tiru lah......

    ReplyDelete
  6. amboi. mcm ni punya entry pun ada. sgt stylee!

    ReplyDelete
  7. Ok juga Aien... so bila datang lagi dah tahu jawapannya:)

    ReplyDelete
  8. soalan saya tak d masukkan dalam entri ni ke? ehehe

    ReplyDelete
  9. hehehe..terpaksa senyum sorang2 bila baca cara aien reply soalan-soalan diorg tu...setia betul menjawab..bagus...bagus (",)

    ReplyDelete
  10. komen saya tak ada ke?????? sob3

    ReplyDelete
  11. Hahaha,,ni mesti kes xde modal nak hapdate entry

    ok, boleh cuba pasni

    ReplyDelete
  12. KEPADA SEMUA KOMEN DI ATAS : yang x faham boleh bagi faham klik je entri lepas...yang komen tak de tu mohon maaf sebab kita pilih komen yang ada tanda soal je atau bunyi berbentuk soalan.. :D

    ReplyDelete