Bila Hobi Dapat Sambutan





Syukur Alhamdulillah kerana hasil tangan (Felt-Craft) mendapat sambutan. Biarpun sekadar hobi tapi masih boleh menjana pendapatan sampingan dan sekurang-kurangnya lepaslah belanja topup kredit handphone. Lagipun boleh memanfaatkan masa yang ada, daripada duduk tengok TV sambil tangan pegang remote tanpa buat apa-apa sekurang-kurangnya terisi dengan jahit-menjahit. Sekarang ni dalam proses menyudahkan beberapa tempahan untuk HP Case, jadi sebagai penutup diselitkan beberapa gambar sebagai bukti. Sekian. JUMPA LAGI.



HP Case Angry Bird
(SAMSUNG ACE)


HP Case Green Tree
(NOKIA ASHA 303)


BOOKMARK
1 Set = 10 Keping

*Habis sudah Wawa jual. .:KLIK SINI:.




26 comments:

  1. ussshh
    comelnyee semua
    memg kreatif btol kalau orang yg pndai buat bnd ginie
    jeles
    hehe

    ReplyDelete
  2. rasa macam nak order lah. macam mana ye? tak tahan godaan tengok case angry bird T_T

    ReplyDelete
  3. comel.. sya da lme xbt sb sbuk dgan bby.. hehe..rindu

    ReplyDelete
  4. ahhh geramnya tengok.comel lawa.

    ReplyDelete
  5. aien..order casing iphone utk akak satu..
    serius ni...

    ReplyDelete
  6. wahhhh kreatipnya dia

    jeles.

    seyes comel!

    ReplyDelete
  7. wahhh...kreatif ni...cantik tu..:D

    ReplyDelete
  8. Sunggoh bekenan dengan hp case yang angry bird tuu.. :)

    ReplyDelete
  9. hobi yg bermanfaat org kate..

    ReplyDelete
  10. cantik seni dia.. misti jiwa halus kan..

    ReplyDelete
  11. cantik, kreatif dan pandai cari duit ;)

    ReplyDelete
  12. Aien, serius ke Aien yg buat ni? Comel gila! Rasa nak nak nak satu jugak! Haha. Bebenda ni ke yg Wawa jual? Haha. Mmg tak heran la dapat sambutan. Comel seh! :P

    ReplyDelete
  13. farah hanim : kita tak kretip mana pun, asal boleh je men gunting2 pastu tampal...jahit sikit2 je..huhu.


    lisa : nak order ke? PM kita kat FB

    https://www.facebook.com/nurulaienmdroslan

    ReplyDelete
  14. Dysha : yup...benda ni nak buat bila tak sibuk, kita buat pun malam2 je kalau tak penat kerja siang2..hehe.. kalau jaga baby memang ler... :D


    sadilla : comel lawa cam dila kan kan kannn...hehe

    ReplyDelete
  15. anim : nak ke? PM kat

    https://www.facebook.com/nurulaienmdroslan


    lea : hehe..usah jeles, kamu pun boleh buat lea...betul tak tipu, cari starter kit, belajar jahitan asas then mula la buat :D

    ReplyDelete
  16. Ezad : hehe...thankz zad :D


    Zwan : hehe...itu percubaan pertama untuk customer pertama :D

    ReplyDelete
  17. cimot : yelah weh...hobi jana duit :D


    kura : nanti nak try buat kekura..pehhhh kalau jadi. mabeles :D

    ReplyDelete
  18. alien : wakakaka...halus sangattt. takdelah...asal boleh je ikut jiwa. :D



    CT : thankz tikah...cari duit topup je..haha

    ReplyDelete
  19. Liyaa Mf : iyaaa dong mbak liyaa...inilah hasilan tangan guwe.HAHA.


    wawa jual yg bookmark tu je, HP case ni semua member tempat kerja order, ado 8 lagi nak disudahkan kak...udah ler siang kerja malam pula menjahit nasib takde anak suami, tidak terabai mereka-mereka.HAHA. *merepek sudah*

    ReplyDelete
  20. wah kreatifnya.

    boleh tunjuk ajar sifu?

    ReplyDelete
  21. cinnamon.com : terima kasih kak...nak ajar macam mana ye.. :D


    nanti saya buat entri khas jahit felt ni.. insyaAllah kalau ada kelapangan..

    ReplyDelete
  22. satu pun tarak utk abg remy ker ??? hu hu hu.... lama sudah aku menghilang.....

    ReplyDelete
  23. cun gilaaa . bagi satu bole ?

    #hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

    ReplyDelete