Siap Buat Jelly Terus Taip Entri Baru




Esok merupakan Ahad kedua dalam bulan Mac aku dapat Off-Day disebabkan esok merupakan hari pertunangan sahabat sehingusan aku sejak dulu lagi (Cik Fateha). Kalau takde sebab, harapan jelah nak Off-Day-Off-day hari Ahad. =_="



Sepanjang tempoh masa persiapan sebelum esok (110312) tiba, ada juga aku masuk campur sikit-sikit mana yang patut seperti :


-Meneman Cik Tunangan ni cari tudung tunang ----> Dari Tampin sampai ke Masjid Tanah mencari....fuhhhh~ Nasib tak ronda seluruh Melaka. 

-Sponsor Cup-Cake khas untuk buat hantaran ----> Tempah siap dengan kotak cantik dan hanya perlu hiaskan dengan riben sahaja dah cukup!! Cantikkk...sayang nak makan wooo~

-Teman jumpa Mak Andam nak sewa Veil dengan Tilam Pandak (Alas duduk masa sarung cincin nanti) ----> Last-minute baru teringat, nasib ada mak kawan yang buat kerja andaman!! Dapat special price lagi...hihihi...

-Buatkan Jelly Cocktail untuk hantaran ----> Aku buat sendiri dengan air tangan sendiri...haha... Nasib la sedap tak sedap, janji jadi~



Esok-esok kalau takde apa2 halangan aku akan buat entri pasal Majlis Pertunangan + Gambar2 sekali ~ Beransur pergi meng-iron baju kurung untuk esok...daaa!! ^_^"


P/S : Tajuk yang pelik, tapi masih ada bau-bau bacang dengan entri..haha..


19 comments:

  1. yelaa, majlis kita bila pulak yang? ekekekek (",)

    ReplyDelete
  2. wah !!!!
    gen2 dah offer tu......
    takan tunggu lagi......he3

    ReplyDelete
  3. nak tgk cupcakes air tangan aien!

    ReplyDelete
  4. Sama sibuk dengan yang nak nak bertunang tu nampaknya

    ReplyDelete
  5. mana bleh cikgu gen2 merah tuy..kan aien dah letak status sudah punya cinta..hehehe

    ReplyDelete
  6. mana bleh cikgu gen2 merah tuy..kan aien dah letak status sudah punya cinta..hehehe

    ReplyDelete
  7. hehehehe.. cikgu Ma tu jeles.... kikikiki

    ReplyDelete
  8. haha macam aien pula yg nak tunang hahaa

    ReplyDelete
  9. hoah..bz kemain ngalahkan org yg nak tunang hehehe

    ReplyDelete
  10. wahh meriah je rasa. ehehe baru dengar cter sikit2. tggu gambor plak

    ReplyDelete
  11. tuan blog bila???
    bau2 jelly aien plak niehh.. :D

    ReplyDelete
  12. agak2 bile ea tuan empunya blog?ekekeke..

    cepat2!!

    ReplyDelete
  13. Cikgu Gen2 tu ngan Aien ni ada pape ker eyh..? heheeh mood jeles hahaha

    ReplyDelete
  14. datang untuk gelak je....kalau jadi bagus juga...hahahahaha

    ReplyDelete