Operasi Peniruan Berjaya!!!




Semalam aku terjumpa gambar LOVE yang kreatif dekat FB "Kalau dapat buat macam ni mesti best...". Aku pun PM sahabat sehingusan aku dan terus tunjuk gambar tersebut :-


Entah apa tulisan atas ni aku tak faham,
jadi kalau-kalau gambar ni mencarut  HARAP MAAF.

*Takkan la dah LOVE-LOVE nak mencarut bagai ek...


Dapat pula maklum balas baik punya "Jom try and error!!" ini sudah bagus!!! Aku dengan sahabat sehingusan siap-siap mulakan operasi peniruan gaya siang tadi. Hasil operasi kami bersih dari sebarang aksi-aksi ganas membulatkan mata dan bebas dari penampakkan muncung itik. Kami senyum je...hihi...






Tak boleh blah muka aku yang tengah tutup batang hidung tu (ketawa) & ketara sungguh sahabat sehingusan bulan terang (putih suci melepak) aku pula bulan gelap (sawo matang melepek).







Lepas ni kalau rajin nak tiru gambar atas ni pulak....hahaha..



Erkkk!! Mampu ke??? 



Monkey Emoticons 


41 comments:

  1. amboi. bukan main candid letteww. hehhe

    haa klu boleh buat yg bawah tu mmg solute! hehe

    ReplyDelete
  2. fuhh hebat tiru mcm tuh..klu mas,huru hara.hahaha

    next entry,aksi yg last.hihihi

    ReplyDelete
  3. hajat di aty mmg nk wt...tp muke xbpe comeyy..hak3..

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha..seriously smart..kreatif

    ReplyDelete
  5. kalau tak silap lah kan, kebanyakkan gamabr begini di tangkap menggunakan iphone, mungkin ada template yg disediakan. tgk reblog dkt tumblr je selalu

    ReplyDelete
  6. ha3.....menjadik jugak.....
    nak tiru gambar bwh tu boleh jugak.... tapi atas lantai ler.....he3

    ReplyDelete
  7. kura : kalau termampu nanti nak buat la... :p

    ReplyDelete
  8. cik tikah : kita tiru je...kikiki..

    ReplyDelete
  9. lea isnawi : kreatip meniruuu...kihkih

    ReplyDelete
  10. sis92 : kannnn...hihi.. peniruan kreatippp..

    ReplyDelete
  11. maya : hahaha...huru hara gak ni, berapa kali snap..


    errr...yg last tu tengok dulu..

    ReplyDelete
  12. eyda dania : tak perlu muka nak comel2 pun...subjek utama ialah penampakkan LOVE guna TANGAN bukan MUKA...hehehehe...

    ReplyDelete
  13. boni : hahaha...peniruannn kreatif sebenarnya...thankz :D

    ReplyDelete
  14. zafira : ooo...yeke? tak tahu pula boleh buat guna iphone...


    ni kami guna lappy je & edit guna picnic.com :D

    ReplyDelete
  15. heee..cantikkkk laaa..mmg kreatif la...

    cpt tiru y last sekali tu..haha ;p..

    msk akrobatik la klo pndai buat..ngeeee

    ReplyDelete
  16. cik katak : awwww...comelkan LOVE kami..hihi

    ReplyDelete
  17. remyhazza : hahaha...baring atas lantai boleh kot, kalau melompat diudara badan tak berapa nak lentur sebabkan tulang keras...heee

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. ira : badan tak berapa nak melentur la, tak jadi LOVE nanti jadi bentuk lain..haha

    ReplyDelete
  20. top jugak gambar cmni..cuma rajin x rajin je nak buat... tp klo aien dpt buat yg last tu mmg respek..

    ReplyDelete
  21. lawa la buat love gitu. nk try jgn lps ni. hehehehe

    ReplyDelete
  22. kalu tiru gmbar love yg kat bawah tu nnt takut patah pinggang plak..hahah..pndai le tiru..

    ReplyDelete
  23. astaga awak terkejut saya..baru nak shout NAPE AWAK MAKIN BERISI?? hahaha rupa2nya kwn awak :D

    -nak buat gak la.kita buat berdua ea :D

    ReplyDelete
  24. hahahaha..tiru pun tiru la..tapi memang sangat kreatif..hehehehe

    ReplyDelete
  25. hahah cantik gak.kretip.
    kena try ni.haha

    ReplyDelete
  26. dah xda kija dah la ni kan... huhuu

    jom tambah ilmu.=)
    sambungan haritu..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

    ReplyDelete
  27. menjadi lah sis ! hehehe try lah buat yg bawah tu. hehehe

    ReplyDelete
  28. sumpah kreatif gile. btw rajin eah try n error. menjadi pulak tu. tahniah!

    ReplyDelete
  29. comel bercampur baur klakar
    u know wat? im tried to spot the different... that make me smile..
    ^_______^

    ReplyDelete
  30. wahhh..kreatif2...menjadi la...hee~

    ReplyDelete
  31. wah wah comel laaa ^^ menjadi tuuu.
    cepatlah buat yg bawah tu plakkk. tak sbar nk tgok ni, hihihi.

    ReplyDelete
  32. kancil bagi markah 120% untuk hasil peniruan kamu....hehehehe

    ReplyDelete
  33. i love u too aien..takde kena mengena ek? hek~

    ReplyDelete