Hari Wanita Sedunia 2012



Seriously memang tak tahu langsung 08 MAC setiap tahun merupakan hari istimewa untuk semua wanita seluruh dunia. Ketinggalan betul la kau ni Aien!! Pada yang tak tahu macam aku, 08 MAC merupakan Hari Wanita Sedunia. Melalui Google aku dapat tahu Tahun 2011 merupakan tahun ke-100 sambutan Hari Wanita Sedunia, nampak tak disini betapa jauhhhhh aku ketinggalan di Tahun 2012. 









Monkey Icon


12 comments:

  1. baru taw jugak
    hehehe


    selamat hari wanita aien

    ReplyDelete
  2. Aien masih terlalu muda sebab itu baru tahu kakak anak pun dah 16 tahun mestilah tahu lama dah...

    ReplyDelete
  3. tak penah ambik tahu..hehehe
    aien wanita ke? ekekkee

    ReplyDelete
  4. ye ke? bru tau nih..
    slmat hari wanita la cmtu..

    ReplyDelete
  5. tau ada sambutan hari wanita ni...tapi lupa date nya...buka FB pg td dh ada bnyk status pasal ni...br tau jgk la kiranya...huhu :)

    p/s : selamat hari wanita buat aien !!

    ReplyDelete
  6. selamat hari perempuan. gegirl. eheh!

    ReplyDelete
  7. sebenarnya baru tahu melalui Hotfm pagi tadi. selamat hari wanita ! n_n

    ReplyDelete
  8. aku pun baru tahu~ pagi tadi dok dgr sinar fm baru tahu yang hari ni hari wanita sedunia..

    ReplyDelete
  9. selamat hari wanita aien......

    ReplyDelete
  10. Selamat hari Wanita untuk Aien...ndak mengapa...bukan gagal dalam kehidupan pun...kita dah tahu..syukur sebab benda nie masih ada...lainlah kalau dah bertahun lama ndak buat.. baru tahu hari nie...tu lain cerita...hehehe

    ReplyDelete