Sengal-sengalan...Senggol-senggolan....




Entri pantas sebelum TNB tutup bekalan elektrik sampai malam ni untuk kerja-kerja merentang kabel, tambah breaker dan segala macam lagi. Notis awal dah diberitahu, kalau aku nak blogwalking kena sambung esok.



Tiada bekalan elektrik maka tiadalah internet. =_="




Nak berkempen pun nampak gayanya tak dapek la nak oiii. KEMPEN??? Kempen apekebendanya??? Group Blogger Sengal di Facebook ada anjurkan Contest Muka Paling Sengal, aku ada join sekadar suka-suka.




Bila join mesti nak kena kempen raih undi melalui jumlah LIKE terbanyak.




Kalau bersandarkan pada jumlah LIKE aku dah jauh ketinggalan. Kempen pun kurang umphhhh!!! berbanding peserta lain. Lagipun aku masuk suka-suka sekadar menyokong hasrat Tok Ketuat Apzal nak memupuk, membelai, memelihara serta memulihara tahap kesengalan ahli-ahlinya.




Sebagai penutup entri, aku selitkan gambar-gambar mereka yang bertanding. Gambar aku sendiri takde sebab tak cukup sengal, tapi Lan Hatikubaik kata style kongkang terbaik... Saksikanlahhhhhhh...... ahhhh.... ahhhhh :D




Tok Ketuat Apjal 

Cikbolat-bolat....mendahului undi LIKE.




Azureen Amjah....paling style ni..kihkihkih...




Zarol dengan Hello Kitty ditelinganya...huhu


Ini....KATAK BULAT, sepupu aku punya BFF.

*Macam baby terbuanggg...huhuhu



&

RAMAI
LAGI
BLOGGER
SENGAL
BERTANDING.





P/S : Tak sempat sumbat semua gambar. Ok TNB dah datang. =_="



21 comments:

  1. memang sengal la gambar2 tu..hehhe

    ReplyDelete
  2. x de can nk menang..pic bertanding semua ohsome

    ReplyDelete
  3. sampai kan tak tahu nak pilih yang mana satu..jadinya asal ada yang masuk kita like semua..hahaha.. tak tidur malam tgk gambar depa nie.

    ReplyDelete
  4. Aien kena bagi link so mesti teman blog Aien akan klik kempen like Aien...

    ReplyDelete
  5. sy yg tak bertanding pon masuk gak ke?alahai pemes sekejap kikiki :D

    ReplyDelete
  6. weweweweweew....malu maluuuuuu !! (*3*)

    ReplyDelete
  7. mampu like je dorang semua ni. haha

    ReplyDelete
  8. haha gambar pemain bola tu kelakar. nampak real pulak :p

    ReplyDelete
  9. sengal sungguh mereka tu......
    memang sesuai sangat...... he3

    ReplyDelete
  10. wakakakakka.. memang sengal2 lah semua.. mana gambar ANA ni.. join je laa praduan tu.. nak juga tgok picture2 ayang ni.. ekeke

    ReplyDelete
  11. alamak..termasuk dalak senarai sengal gak...ley tumpang kempen cm ni.,.hehehe

    ReplyDelete