Terbeli Tudung.




Semalam petangkan, petang-petang semalamkan, teman kakak pergi beli-beli barang persiapan untuk kenduri kahwin adik ipar dia dekat Mydin MiTC Melaka. Tak tanya pun?!!




Sambil-sambil teman sambil-sambil cuci mata tengok pelbagai jenis tudung yang dijual di lot-lot kedai bersebelahan. Ye ke?!!




Rambang mata. Itu cantik. Ini cantik. Nafsu membeli-belah terus naik. Haishhh!!!




Kebetulan memang sedang mencari-cari tudung yang sesuai untuk dipadankan dengan sepasang baju kurung untuk kenduri kahwin awal bulan depan ni. Kebetulan la sangat kannnn!!




Jadi, aku terbeli tudung baru semalam. Terbeli ke memang nak beli??!!




Terbeli laaaa.... =_="




P/S : Hari ni nak BW laju-laju. Monkey Emoticons


27 comments:

  1. aiceh terbeli gituu, hihi.

    kami pun terbeli jugak kemarin ekceli -,-

    ReplyDelete
  2. kehkeh,memang nak beli sambil tu terbeli,ehhhh

    ReplyDelete
  3. haha,,terbeli ye aien..bagus!boleh tambah koleksi tudung..;P

    ReplyDelete
  4. Mana gambar tudung tu? Nak juga kakak tengok. Mesti cantik...

    ReplyDelete
  5. la...mana gambar tudung yang terbeli tuuu???takut org pinjam lettew..hihi

    ReplyDelete
  6. tak pee... beli tudung kan bagus.... kena beli tu...

    ReplyDelete
  7. itu nak beli name nyer..nafsu nafsu nafsu..hehehehe !~ =)

    ReplyDelete
  8. kehkehkeh terbeli lh sgt kan :P

    kalo berkenan rembat je

    ReplyDelete
  9. yelaa yelaa terbeli! ayat cover line lettuww. hehehehe. =P

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...

    comel je, terbeli ek..hehehe

    rezeki tu..

    ReplyDelete
  11. err..terbeli? ok2..diterima..uhuk2..
    =.="

    ReplyDelete
  12. tudung murah2 aje skrg ni..terbeli pun tak ada hal kan..

    ReplyDelete
  13. KALAU MMG NAK BELI PUN APA SALAHNYA.. KAN TUJUANNYA BAGUS

    ReplyDelete
  14. sye pon slalu terbeli...hehehehe....da faham da perangai pompuan ni..hehe.

    ReplyDelete
  15. ambil peluang time bujang nie...kalau dah kahwin...lain cerita...lebih kalau dah ada anak

    ReplyDelete
  16. xnak tunjuk gammbar tudung baru tu ker?

    ReplyDelete
  17. waaaa.....
    shopping tak ajak kita......

    ReplyDelete
  18. saya selalu ada masalah terbeli ni...hikhik.selalu kena marah dengan husband :)

    ReplyDelete