Tak Ikut Peraturan Boleh????



"Korang nak tahu tak?? Si Rifhan anak Wak Mail, pandai masak Gulai Tempoyak!!! Sejuk perut future husband dia nanti..." Kata aku kepada korang yang baca ni. "Rifhan kan..dia kan...ada kereta mini cool giler...". ^_^"




Intro baik punya puji Rifhan yang merupakan salah seorang pengunjung tetap blog ni. Yeayyy...bagi ombak rindu sekali kepada Rifhan.





Dari tadi Rifhan, Rifhan, Rifhan. Ada apa dengan Rifhan???




Ada 11 soalan daripada Rifhan :


1.Nama penuh korang dalam surat beranak. Nurulaien Binti Mohd Roslan.

2.Tarikh korang dilahirkan. 01 Oktober.

3.Korang sekarang kerja apa/belajar kat mana? Admin di Syarikat Swasta.

4.Antara Aaron Aziz, Adi Putra atau korang (bagi lelaki) mana lagi ensem? Bront Palare hensem!!

5.Antara Neelofa, Lisa Surihani atau korang (bagi perempuan) mana lagi cun? Korang!! hehe..

6.Antara Ustaz Azhar Idrus atau Ustaz Don atau Ustaz Izi Hj Ali mana lagi korang suka? Semuanya aku suka..tak boleh pilih-pilih, dilema wanita nanti nak memilih...hahaha...

7.Kalau aku nak bagi korang hadiah, nak hadiah apa?yang masuk akal.jangan mintak mercedes ye! Gulai Tempoyak 1 Tupperwear.

8.Korang pernah tak rasa menyampah bila baca blog aku? Tak pernah. Jujur!!!

9.Bila korang menyampah dengan seseorang, korang buat apa? Aku buat la apa2 bagi orang tu menyampah dengan aku pulak, bila dia dah menyampah.....aku bagitahulah macam tu la aku menyampah dengan dia sebelum dia menyampah dengan aku.

10.Korang rasa ada tak orang menyampah dengan korang?sebab apa? Ada. Sebab aku manusia biasa, aku tak sempurna. Sila menyampah ok. ^_^"

11.Korang rasa menyampah tak jawab soalan-soalan aku? Tidak. Jujur lagi!!!




Ok. Rujuk pada tajuk entri >Tak Ikut Peraturan Boleh???< aku dah banyak kali kena tag, banyak kali tag orang, banyak kali cerita berbelas-belas perkara pasal diri aku. Ulang-ulang benda sama. "Siapa yang mulakan dulu game ni ek??" Lagipun bila aku follow, tag orang, bukan semua nak jawab pun kecik hati, bukan ada yang baca sangat pun, komen pun ala kadar. =_="




P/S : Maaf sebab tak ikut peraturan game ni. Tak ikut kena tangkap tak??? Monkey Winks



15 comments:

  1. kehkehkeh.. dilema wanita? haha

    bolat suke jawab soalan =)

    ReplyDelete
  2. hehe...naseb la kan...glemer..asyik kena tag je la...

    spontan K

    ReplyDelete
  3. orang glemer..smua org pun nak tag dia..hik3..akak tak berani la nak tag aien ni.. ^^

    ReplyDelete
  4. tahniah ler sebb selalu jadi pilihan bloger .....

    ReplyDelete
  5. rifhan ke y tag?;p

    amboii tp ira pon sll je break the rules sbb xnk pnjangkan tag ni..ngeee

    ReplyDelete
  6. aku jawab kat post komen entri rifhan je senang..ekeke..

    ReplyDelete
  7. style lah ym.bundle jwb kt komen entry je..hehehe

    aku pun rifhan tag..tp nti aku buwat.hohoho

    ReplyDelete
  8. aien kena lagi.....
    tu tandanyer aien yg terbaik....
    ramai org suka.....he3

    ReplyDelete
  9. kaklimah kne tag xjwb lg..line slow bgt T_T

    ReplyDelete
  10. hehehe...:D
    kena tangkap dengan nyonya depan rumah..boleh? :p

    ReplyDelete
  11. haha,,aien yang glemer,,thanks ye sudi jawab soalan tu..;)

    erk,,nak gulai tempoyak ke??meh bagi alamat nak pos..:P

    haha,,suka jawapan part nak buat apa kalau menyampah dengan orang tu..;)

    ReplyDelete
  12. hehe...suka dgn jwpn no 6 n 9 (",)

    ReplyDelete
  13. kalo kene tag tak buat kire langgar peraturan dah kan haha

    ReplyDelete