1st Year Ohsemm Anniversary | Blog Remyhazza.


Awal mula pertama mula Selamat Ulangtahun Pertama Blog Remmyhazza - Aku Cuma Seorang Kulikutif. Pejam celik pejam celik dah genap setahun. Tahniah Abang Remy. Sebagai tanda sokongan Aien join Segmen Abang Remy. Pada yang belum Follow segeralah Follow blog Abang Remy ni, kerana Abang Remy ni rajin balas jejak, peramah orangnya, dan pandai memasak. 




Pandai Memasak?? Kenapa? Tak percaya? Kalau nak percaya singgahlah Blog Remyhazza.




Kepada yang nak singgah tu dinasihatkan singgah dengan perut yang kenyang. Setakat ni ramai yang baru terliur je, jangan korang jadi orang yang pertama gigit keyboard atau telan tetikus sebab tergoda dengan sajian makanan dalam Blog Abang Remy sudahlah...hehehe....




Selain aneka sajian makanan menghiasi entri Abang Remy yang berkerjaya dalam industri makanan, Abang Remy juga rajin review filem-filem terbaru yang ditontonnya. Mungkin hobinya menonton wayang dikala sunyi free...hihihi...




Jadi...apa tunggu lagi, kalau sudi dan ingin jadi yang bertuah di kalangan Follower Abang Remy SILA KLIK SINI. Cepat-cepat sebelum Segmen ditutup pada 10 Februari 2012 tepat pada pukul 12.00 Malam.




P/S : Teringin nak buat segmen sendirikkk...nanti-nantilah. Monkey Emoticons


20 comments:

  1. Untunglah kalau org rain masik dpat makan sedap-sedap...

    ReplyDelete
  2. bila agaknya tuh...menanti nieyh =)

    ReplyDelete
  3. saya pon rajin masak..saje tanak bgitau org.kahkahkah :D

    p/s:wah dah setahun geng kita tu.superbb :)

    ReplyDelete
  4. afzal...
    teman tak ckp pun reti masak... teman tukang hidangkan jer... he3....
    cam tak caya dh setahun kan....

    aien....
    thanks for the support....
    bertuah atau tidak.... itu rezeki yg tuhan kasi... tapi sokongan pren yg tak berbelah bagi.... satu semangat utk abg remy terus berblogging... tq so much aien...!

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama...hehehe

    ReplyDelete
  6. rajinnye join sgment..hehe..jom masak2! =)

    ReplyDelete
  7. untung wanita yg dpt lelaki yang pandai masak ni kan..

    ReplyDelete
  8. dia pun rajin datang blog akak..:)

    ReplyDelete
  9. wah....nak perhi terjah gaks lew....hehehe....thanks for da info...

    ReplyDelete
  10. datang singgah untuk hari nie...sihat?

    ReplyDelete
  11. memasak itu penting oleh kaum wanita..senjate untuk pikat laki tuuu..=)

    ReplyDelete
  12. wah,,abg remy,,saya baru follow blog dia.hihi..:P

    ReplyDelete