Jalan-Jalan Dengan Mama.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.



Malam semalam melayan kehendak mama yang nak sangat pergi perasmian Tampin Knowledge & Lifestyle Expo. Selama 4 hari, bermula dari 8 Disember hingga 11 Disember 2011 berlangsungnya ekspo ni di Tampin Square, Tampin, Negeri Sembilan. 




Orang Negeri Sembilan tahulah agaknya Tampin dekat mana.
Phat dengan ShahzCudin tahu tak??? Hehehe.






Gambar-gambar dekat Tampin Square.


Buku-buku yang kami beli dengan Diskaun yang agak hebat Diskaunnya.

*Ada buku mewarna Angry Bird untuk budak-budak yang mama jaga. 



Macam-macam ada, Jualan Buku, Jualan Cokelat Made in Malaysia, Jualan Fixie, dll. Bosan menanti persembahan bunga api yang kelihatan macam tak jadi je, terus kami ajak mama pergi karaoke.



Masing-masing tunjuk bakat terendam. 



Habis sesi 1 Jam berkaraoke, kami pun pulang kerumah dengan hampa tak dapat tengok bunga api kebabommmm. Hampalah sangat kan, padahal happy sakan pulun karaoke dengan pelbagai aksi bebas dengan riang gembiranya. 


-SEKIAN-



P/S : Cantik tak Blog Aien Not Alien? Ala-ala sweet sikit sebab tiba-tiba nak warna pink. Pendapat korang macam mana dengan perubahan ni? Alang-alang tu komen la sekali apa yang kurang, boleh A.N.A buat penambahbaikan. ^_^" 




8 comments:

  1. seronoknya,lama dah tak karok...grr!hee...

    *blog comel..^^

    ReplyDelete
  2. salam macik *salam cium tangan

    macik sihat?macik..tumpang lalu *tunduk separas buku lali :P

    ReplyDelete
  3. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  4. tampin? haa doket jo dongan tompek den. den dok doket bato keker jo tu hah. Ehh. hahah

    ReplyDelete
  5. bawa mama jalan2 ok juga,baju purple tu ye mamanya?..warna pink..emm,menarik..

    ReplyDelete
  6. Klu eyda yg dpt buku angry birds 2..xbgi owg da..eyda sndri yg wrnekan..hehehe..=)..

    nice2..pink2 gitu..wrne febret eyda..hehe

    ReplyDelete
  7. wahh, aien da bertukar template ye.. pink pinky gitu... ehehehe

    ReplyDelete