Kucing Pakai Baju.



Assalamualaikum & Salam Sejahtera.



Masih ingat lagi entri berkaitan GADIS & SKIRT LABUH?? Kalau tak ingat boleh KLIK SINI. Baru tadi tengok analisis blog, entri Gadis & Skirt Labuh ni paling popular berbanding entri yang lain. Kalau diukur dengan blog peribadi yang suam-suam kuku ni agak terperanjat la dengan pencapaiannya.




Bagi saya ini semua hanya kebetulan. Gadis-gadis yang cari pasal SKIRT LABUH, ter-view entri yang saya buat mesti dorang kecewa ek??, sebab tu entri sesaja, bukan entri fesyen-fesyen atau tips berkaitan Skirt Labuh semua. Minta maaf ye.



Ok.Selesai bahagian Pageviews. Sekarang bahagian Keywords pula. Oleh kerana Pageviews paling banyak melekat dekat Entri Gadis dan Skirt Labuh, makanya Keywords banyak yang sangkut-paut sudah semestinya S.K.I.R.T. Macam-macam ada. Tengoklah buktinya :-




Dalam banyak-banyak tu ada terselit Keywords "kucing pakai baju" seperti yang dah Print-screen. Ketawa dibuatnya. Mesti yang cari tu kecewa jugak sebab takde pun entri khas pasal kucing berbaju-bajuan dalam blog ni. Tapi takpelah, sebagai nak cuci mata semua saya sumbatkan gambar "Kucing pakai baju" belas ikhsan Google. 



Meowwww......Begini ok tak???








P/S : Hal macam ni pun boleh je buat entri dikala ketandusan idea.


30 comments:

  1. hehe tahniah la :)

    keep blogging :)

    ReplyDelete
  2. seksinya kucing tu!!

    ramainya org yang mencari skirt labuh..hihi..=)

    ReplyDelete
  3. kucing pkai baju..wow..nk bgi kucing eyda pkai baju gk r..hheheh

    ReplyDelete
  4. hehe....walaweh l
    kucing 2....
    sksinya...hahaha

    ReplyDelete
  5. mmg comel klo tgk kucing pki baju..
    lagi2 yg seksi cm tu..kih3x

    ReplyDelete
  6. hakhak.

    kucing2..

    nsb ko la..hehe..comel gak tu..

    wah..byk pageview ea..

    p/s: yui punye dshboard dah wat hal lama..sgt2 jrg dpt tgk kwn punye update..tunggu org komen bru dpt jejak..

    ReplyDelete
  7. kucing pakai baju nampak makin cute ;) hiks..hiks..

    hi sis ;)

    ReplyDelete
  8. hahahaha gedix betul kucin tu kaannn heheheheh

    ReplyDelete
  9. macam mana nak tgk keeyword tu?hehehe...buta belog..pastu bajet macam org search sangat kt kedai besi buruk akk tu..haha

    ReplyDelete
  10. klas la kucing pakai baju hahahahahaha..sesui tol dgn pic tu kah kah kah..

    ReplyDelete
  11. aien. cam ne nak tengok analisa n statistik nih? dashboard? org tak jumpa pon

    ReplyDelete
  12. auwww! seksanya tengok kucing tu. hehe. selalunya entry yang berkaitan atau ada sangkut paut dengan fashion memang banyak PV. paham-pahamlah kan. haha :)

    ReplyDelete
  13. ce buat satu entry pasal kucin tu~~hehehe

    ReplyDelete
  14. Rifhan : tu..la tu... ramai kan..hehe

    ReplyDelete
  15. Eyda Dania : bagilah...mesti comel~ hihi

    ReplyDelete
  16. MV : seksikan...hihii.. kucing padang pasir...hihi

    ReplyDelete
  17. ShahzCudin : comel dan seksi ek..hihi..

    ReplyDelete
  18. nuyui : nape jadi macam tu? nanti kita rajin2 singgah & drop komen k..hihi

    ReplyDelete
  19. Rtp Farra Arisha : hai sis...kucing seksi yang cute...hihi..

    ReplyDelete
  20. ch000tz axoera : gedik la jugak,,,hihi

    ReplyDelete
  21. Cikgu Ma : tengok keyword ni :

    login Nuffnang -> Analytics -> Keywords then select *Period = Today / This Week / Last Week / Last Month.


    tengok la...hehehe

    ReplyDelete
  22. syahirooAhmad : nak tengok :

    Dashboard -> Stats -> Posts -> All Time....nanti keluar la semua Pageview..


    Kalau keywords : login Nuffnang -> Analytics -> Keywords then select *Period = Today / This Week / Last Week / Last Month.

    ReplyDelete
  23. Yatt S. : tulah maklumat fesyen dihujung jari...hihi..

    ReplyDelete
  24. cimot : tak tahu nak buat entri apa pasal kucing~ huhuhu...

    ReplyDelete
  25. p/s: tq dear..

    slmt hri ry kurban juge tau..

    ReplyDelete