Kena tag lagi....layannnnnn~



Assalamualaikum & Salam Sejahtera.



Entri pantas. Kena tag lagi, makanya kena jawab lagi. Kali ni kena tag oleh 2 blogger Empayar Utama dan Cik Bambam.



PERATURAN

• Tak boleh tag semula orang yang sama!
• Masukkan semua peraturan ni (rules) dalam entri
• Pilih sebelas orang untuk ditag dan letakkan link diorang dalam entri
• Pergi blog/page mereka; bagitau yang kamu dah tag diorang
• Korang kena pos 11 perkara pasal diri korang (ikut sukalah) dalam entri
• Jawab soalan yang telah di set / diberi oleh tagger; dan buat sebelas soalan kepada mereka yang ditag untuk diorang pulak jawab.


11 Perkara tentang diri sendiri :
  • Suka warna hitam.
  • Selalu keliru 2 jenis sayur ni : PETOLA dan PERIA. 
  • Anak no.2.
  • Alergik nombor dan alergik makan sikit.
  • Tiada Kad CIMB tapi ada Kad CIDB.
  • Suka sandal Crocodile, tak suka "Crocodile darat". 
  • LIBRA. 
  • Pengguna setia Fair & Lovely dari dulu.
  • Suka makan Cokelat Rocky.
  • Ada koleksi hadiah Teddy Bear lebih dari 10 ekor.
  • Suka tengok cerita Tamil berbanding Hindustan. 

11 Soalan dari Empayar Utama :

1. Nama penuh siap tarikh lahir ? -Nurulaien Binti Mohd Roslan 01/10/1987 2. Nama suami/isteri/laling tersayang (letakle gamba) ? -Seperti tercatat pada jodoh. 3. Entri terbanyak dalam sebulan ? -Setakat ini terbanyak sekali pada bulan Ogos 2011 ada 29 Entri. 4. Entri tersikit dalam sebulan pulak ? -Setakat ini tersikit sekali pada bulan Jun 2011 ada 6 Entri. 5. Pendapat tentang blog EmpayarUtama ? -Blog yang putih macam blog Aien Not Alien. 6. Blog feveret ? -Semua blog yang rajin disinggah. 7. Sebab apa suka blog (feveret) tu ? -Blog tu BEST. 8. Apa yang pertama kali dibuat bila buka sesuatu blog (contoh: terus tekan follow; terus cari shoutbox)? -Terus tengok entri. 9. Kalau tak berblogging sekarang ni, rasanya nak buat apa ? -Ber-facebookingggg~10. Berapa lama masa diambil lepas baca entri nih untuk buat entri korang pulak, hahahahah jawab ? -Seharian kot...hehehe..11. Soalan tak boleh lari nih: Apa rasa bila kena tag ? -Rasa bahagia dan suka sebab kena tag, maknanya ada yang ingatkan diri ini....hihi..



11 Orang yang kena tag : sikurakurapurapura, Miss Vivio, Rifhan, Nuyui, Apek Poyo, merahitujambu, Remyhazza, Ezad Skytech, Syahiroo, Katak Bulat, Cik Bambam. (Pada yang kena tag terpulang pada anda nak jawab atau tidak, A.N.A hanya ikut peraturan permainan je...hihi..^_^")


11 Soalan yang akan ditanya :

1. Korang suka kena tag?
2. Korang jiwang ke?
3. Korang mudah touching?
4. Korang suka warna HITAM?
5. Korang seorang yang baik?
6. Korang suka makan ketam?
7. Korang ni materialistik ke?
8. Korang gosok gigi 3 hari sekali ke?
10. Korang boleh jilat siku sendiri?
11. Korang suka kena jawab soalan-soalan ni? 



1. You must post the rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post and create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them in the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS". You legitimately (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.



11 things about me :
  • My favorite color is BLACK.
  • Like to eat Bubur Kacang Hijau.
  • Capable of making kueh vadey~nak order???
  • Not know how to play Bola Jaring sampai kesudah!!
  • Like to eat donut : Dunkin Donuts always in my heart and my mind also...hihi~
  • Allergic makan sikit! huhuhu
  • Maxis loyal users! hihihi...boleh dapat award tak?? DiGi awards out of the list.
  • Shoe size : 7
  • Weight : 55 kg
  • Height : 160 cm
  • Double Cheese Burger 1 set besar punyaaa...I'm loving it~

11 questions from Cik Bambam : 

1. What's ur nickname? - Aien (Everyone), Olen (Schoolmate), Angah (Siblings), Nurul (Official) 2. Your idol? - My Mom...Puan Asiah Binti Mohamed. 3. Fav song? - All songs by Siti Nurhaliza 4. Fav cartoon??! - CLICK HERE 5. Status right now? single or double? and what's ur sweetheart's name? - Bujang senang hati. ^_^" 6. Three Fav blogger? - Secrets and Confidential...hihihi...7. Three fav website? - Secrets and Confidential....hihihi... 8. What the latest movie u have seen? Real Steel and Johnny English Reborn. 9. What's ur best collection? -Teddy Bears...huhuhu... 10. Have you seen The Vampire Diaries series? I never knew it, so how to see it...hihihi... 11. Last but not least. if u had one wish.. what would it be? - My wish?? hmmm...have to think about it, too much wish on my list laaa.....hehehe...



11 questions to be asked :


1. Are you happy with ur life?
2. Do you like to eat burgers? 
3. Are you from Malacca?
4. Your weight?
5. Your height?
6. Shoes size?
7. Favorite color?
8. Favorite foods and drinks?
9. Who is your Best Friend Forever (BFF) ? 
10. Who is your Boyfriend (BF) / Girlfriend (GF) ?
11. Happy to answer all these questions? 



11 People been tagged : EmpayarUtama, Robot Comel, Afzalsukasuki, Nuf Han, ch000tz axoera, ShahzCudin, Liena, Umie ArtoqimieNORA RASHID, SelowMelorizzah. (Pada yang kena tag terpulang pada anda nak jawab atau tidak, A.N.A hanya ikut peraturan permainan je...hihi..^_^") 



Dikesempatan ini, A.N.A nak ucapkan terima kasih kepada NORA RASHID yang merupakan Manusia Bukan Alien yang ke-400 di Blog Aien Not Alien. Sama-sama lah kita terjah ke blog kakak manisssss ni yang merupakan seorang isteri kepada seorang suami dan seorang ibu kepada sepasang cahaya mata.




5 comments:

  1. sah,sekarang memang musim mengetag orang.hu3

    ReplyDelete
  2. woooo...bestnye kene tag2..hihi..
    sy join snie yee..

    ReplyDelete
  3. wah...banyaknya orang tag kamu...bagus2...boleh baca semuanya

    ReplyDelete
  4. makkk aiii.. panjangnya jawapan tag tag ni... kalau saya pun macam x larat jawab.. hehehe

    ReplyDelete