Ya..sudahlah. Esok nak pergi dah.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.





"Apapun yang terjadi ku kan selalu ada untukmu,
janganlah kau bersedih 'coz everything's gonna be okay"



Suka pula bila dengar lagu YA, SUDAHLAH dari Bondan Prakoso feat Fade 2 Black. Jumpa dekat blog Incik Wartawan. 



'coz everything's gonna be okay......esok nak pergi Kuala Linggi, harap-harap cuaca baik, dan BBQ berjalan dengan lancar dan semuanya akan okay. Hari ni last preparation, beberapa hari ni planning baik punya dengan AJK yang lain, barang-barang dah siap beli. 





"Biar berlebih jangan sikit nanti tak cukup!!!"
"Biar cukup2 jangan banyak sangat nanti membazir!!!"
Kata-kata yang melengkapkan suasana AJK saat membeli barang persiapan BBQ.




Semua dah beli....bagusssss!






Semoga semuanya berjalan dengan lancar, kerisauan dengan cuaca yang menduga rasa ni. Plan B dah dirancang siap-siap untuk aktiviti 2H 1M disana. Kita hanya mampu merancang, Allah yang tentukan. 





Kepada AJK BBQ (bajet macam korang baca je blog ni) Papa Yengkiss, Mama Yengkiss, Mama Jue & Husband, serta Tokk Mudim, korang memang terbaik. Next entri aku akan masukkan gambar kita semua ber-BBQ bersama yang lain-lain. 




Kuala Linggi...tunggu kami datanggggg~



Terima Kasih Incik Boss luluskan cuti. Sekian lama tak merasa cuti SABTU & AHAD, nak nikmati betul-betul...heeee...




P/S : Hari ni blogwalking puas-puas. ^_^"




21 comments:

  1. esok sy ada kat sana..jual pelampung :P

    ReplyDelete
  2. oh kuala linggi..rindunya nak pi situ..memang best!!

    ReplyDelete
  3. lagu tu best,dah banyak kali dengar

    ReplyDelete
  4. nk ikut gak aien!! :D xnak la dok kt shah alam je. nk kluar jgak. huhu

    ReplyDelete
  5. mau ikut buleh..??!! heheh have a nice day bebeh.

    ReplyDelete
  6. afzal : ok...jumpa disana.... disana..... disanaaaaaaaaaa...


    takde pelampung siap!! heeee

    ReplyDelete
  7. cimOt : best ek..hehehe.. tak sabar ni..hihi

    ReplyDelete
  8. madi : memang best pun..sekali dengar dah jatuh suka, inikan pula berkali2...

    ReplyDelete
  9. MV : keluar kamu dari shah alam tu..hihi... jom ikut aien...

    ReplyDelete
  10. cikgu ma : tak boleh kak...akak kena jaga banglo saya sepanjang pemergian saya...hihi...


    nanti saya belanja teh o panas ek..hahaa

    ReplyDelete
  11. hehehe...enjoy ur holiday yek cik A.N.A

    Jangan lupa kengkawan yang kene keje yek...

    ReplyDelete
  12. saya pun ka ikut.. ehehehe..

    saya tag ANA plak ye.. ekeke

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/10/ake-kena-tag-hanie-n-jue-uwaaaaa.html

    ReplyDelete
  13. Untung laa.... pi tak ajak kawan2 bloger.. oke! aku paham.. tapi jgn lupa bawak pulang sedikit sourviner utk kami semua! ha,, pelampung itik tu pun jadi!

    ReplyDelete
  14. cantiknya...macam nak pergi sanalah...

    ReplyDelete