Terbaik setakat ini.




Assalamualaikum & Salam Sejahtera.






Entah kenapa hati meronta-ronta & jari mengatal-gatal nak buat entri ni lepas selesai tengok REAL STEEL. Baru berkesempatan dan belum terlewat lagi rasanya dapat tengok REAL STEEL yang memang ternyata seperti yang dikata antara filem terbaik untuk Tahun 2011. 



"Semangat seorang bapa dan harapan seorang anak pada scene last memang sangat menyentuh perasaan."



P/S : Pentas dunia tak seperti pentas lakonan. 

30 comments:

  1. kan kan best kan film ni! superb
    syahdu gila part charlie kena belasah then part charlie happy bila atom nak menang tu hihi

    ReplyDelete
  2. betul ke best??..tak tengok lagi ni..kalau best nak pergi tengok!

    ReplyDelete
  3. SAYA BUKAN SAMDOL : kan kan..superb syahduuu!! tersyahdu dibuatnya..

    ReplyDelete
  4. Rifhan : baik kau tengok..memang best..heee..

    ReplyDelete
  5. xtgk2 lg citerni..

    ntah sempat ke tak..waa..

    ReplyDelete
  6. wah tengok gambar dah macam gempak! citer aksi eh..mesti best giler ni..

    ReplyDelete
  7. nuyui : tengok la..lambat pun takpe..beli dvd ke, tengok on9 ke..hihi... best tawww... :)

    ReplyDelete
  8. Cik Azizah : memang gempak... yup cerita aksi, robot bertinjuuu...hihi..

    ReplyDelete
  9. ramai ckp best~!! wuhhuuu..nak tgk la nnti. :)

    ReplyDelete
  10. bes kan cerita dia..sampai sy tershout kuat tu dalam wayang.excited punya pasal.haha

    ReplyDelete
  11. aina : tengok jangan tak tengok...heeee

    ReplyDelete
  12. afzal : memang ter-over excited tuh..hihi..

    bini2ku gangster jerit, real steel pun jerit...hihi..

    ReplyDelete
  13. perghh kau buat aku rasa membuak-buak nak tengok.. oh tidakkkk!!!

    ReplyDelete
  14. Umie : cepat tengok..tidak kau menyesal...heeee

    ReplyDelete
  15. macam ndak sabar mahu menonton filem nie...

    ReplyDelete
  16. dah lama tak tengok wayang, mgkn esok kot sempena cuti deepavali...

    btw, jumpa url blog ni kat blog kancil td. nak jemput dtg blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com.

    ReplyDelete
  17. hee..belum berpeluang nak tengok REAL STEEL ni lagi...ramai kata best..:)

    ReplyDelete
  18. saya lum tengok lagi cerita ni.. iya, memang banyak org kata filem ni memang superbb.....
    nak tengok nak tengok

    ReplyDelete
  19. kn//best gilew...cm teruja gile tgk cite ny:)
    aku ngah download tuk tgk kt laptop lax eheeh

    ReplyDelete
  20. Kancil 8349 : heee..sabar.. ada masa boleh tengok... ^_^"

    ReplyDelete
  21. Faz Abas : Salam Kenal...tengok la bila ada kesempatan..

    ReplyDelete
  22. Ezad Skytech : ramai kata best..sebab belum dengar ada yang kata tak best kan..hehehe

    ReplyDelete
  23. Gen2Merah : memang superbbb... heee..

    ramai yang tak tengok lagi rupanya..hihi..

    ReplyDelete
  24. ade2mama : memang teruja pun..aku sampai lepas tengok petang, malam g beli dvd...heeee...murah2 je...hihi

    ReplyDelete
  25. aku lom nengok lagi cter ni.. cian tak aku.. hehe :)

    ReplyDelete