SEGMEN KANCIL 8349 : Siapa Follower Anda Paling Best?



Assalamualaikum & Salam Sejahtera.


Nak join boleh terus KLIK SINI.


Masa untuk ber-segmen. 
Sekali lagi cuba jaya join Segmen dari Blog Kancil 8349. 



Agak sukar juga nak buat pilihan siapa paling best sebab semuanya best-best. Percayalah. Lagi best bila yang best-best ni masih setia & sudi berkunjung ke blog ni. TERIMA KASIH SEMUA. Tapi kerana syarat, terpaksa pilih SATU FOLLOWER sahaja. 

*Maaf pada yang lain harap tidak terkecik hati. 


Follower yang paling best : 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-TIADA-





Kecewa diri ini...menciiiii.... u_u"




Maaf kepada Kancil 8349, A.N.A tak dapat nak ikut syarat-syarat, A.N.A tak dapat pilih hanya seorang je, sebab bagi A.N.A semuanya A.N.A rasa BEST. Bukan nak membodek atau menjaga hati sesiapa, cuma bagi A.N.A semuanya SAHABAT. Biarpun ada yang singgah sekali hanya untuk "I follow u, plz follow me back", atau yang selalu singgah hanya untuk "Klik-klik sini, sila klik-klik saya pula", atau yang memang selalu singgah dan komen entri-entri A.N.A.




Mereka ini semuanya BEST.
Mereka mewarnai Dunia Blog Aien Not Alien.


-TERIMA KASIH SEMUA-



Yang nampak 368 orang untuk setakat entri ini. Akan datang tak pasti. Yang tak nampak para-para silent reader, ahli keluarga, sahabat-handai, stalker tersayang, sepupu sepapat, jiran tetangga yang telah mengaku sendiri mereka ada singgah sini. Terima kasih juga ya. ^_^"



P/S : Maaf ya Kancil, A.N.A tak ikut syarat yang ditetapkan. Kancil pun termasuk dalam 368 orang yang sudi follow A.N.A. Kancil setia berkunjung ke blog A.N.A walaupun A.N.A kadang-kadang terbabas nak berkunjung ke blog Kancil 8349. Kancil pun BEST. ^_^"





11 comments:

  1. assalamualaikum aien....mmg susahkn nak pilih sbb semuanya best2kn...:)

    ReplyDelete
  2. pergghhh..mua ckp xde terasa gak rupnyaa semua..alhamdulilah.hee

    ReplyDelete
  3. it's hard to choose! huhu! agree with you! :D

    ReplyDelete
  4. aien memang best!!! hihihihi...memang tak dapat pilih...tak semestinya follower tu yg rajin komen/ singgah baru di cop best, kdg2 best sebab kita suka singgah blog dia ^^,

    ReplyDelete
  5. agaknya saya ni antara follower terbaik ANA ye?? ehehehe (",)

    ReplyDelete
  6. dua kali anda sebut angka 368.. jadi berilah kemenangan terbaik pada insan angka 368 itu.. hehe...

    ReplyDelete
  7. setuju ngan aien.....
    semua blog ade keistimewaan masing2...
    bukak blog bkn utk menunjuk2..... just to share the moment jer....

    ReplyDelete
  8. terima kasih kerana menyertai segmen kancil...ndak mengapa...apapun kancil dah tutup segmen nie atas risiko yang bakal menimpa...

    kalau sudi jomlah ke blog kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-siapa-follower-anda_23.html

    ReplyDelete
  9. igtkan saya...
    tp sbb semua best so takper la..
    heheheeheheh XD

    ReplyDelete