SEGMEN : Bloglist Supersengal



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. 



Masa untuk ber-segmen. Pemilik blog SENGAL ini menganjurkan segmen untuk memilih blog yang akan masuk BLOGLIST SUPERSENGAL. Kesengalan pemilik blog ni amat terserlah disebalik entri-entrinya yang memang sengal. Nak join sila KLIK SINI.



Antara syarat-syarat sengalnya : 

  • Warganegara Malaysia
  • Boleh membaca dan menulis
  • Tidak gila, tapi sengal secukup rasa.
  • Tamat sekolah rendah dengan kepujian
  • Mampu membezakan getah rambut dan getah spender.
  • Lesen tv dan saiz tapak kaki tidak diperlukan.



Hanya perlu isikan ayat sengal dalam bubble :



"Dari kecik sampai ke BESAR ni, 
asal bergambar je mesti kaki silang pangkah, 
tangan sepit ketam....sentap!!!"


*lantas Afzal terus memandang arah lain >>>>>>>>>>>




>>>>>>>>> sudut pandangan lain, Afzal sedang memandang???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ishhh...better i lari cepat....
Mata afzal tu...memandang sesuatu..
menciiiiikkk.....awwww!






Ya...Afzal sedang memandang Cik Kila Fairy...^_^"







Ok. Tak cukup sengal, tapi cukuplah dapat sudahkan segmen ini. Terpilih ke tak, terpulang pada keterlanjuran penganjur memilih. Tarikh tutup 23 Oktober 2011 jam 11.59 malam




-SEKIAN-

27 comments:

  1. HAHA.. Mmg sengal la segmen nii.. HAHA

    ReplyDelete
  2. ahahahaha... memang best la ANA.. memang sengal.... ehehehe

    ReplyDelete
  3. adehhh... kesenegalan terserlah..~ dush2 cik aien!

    ReplyDelete
  4. haha awak sudah update.ai??apsal semua kila fairy ni??hahaha :D adoyai

    *haha trimas2 :) memang sengal tahap taik pusat!hahaha

    ReplyDelete
  5. ZWAN SABRI : hahaha..sengal kan.. tapi menarik la...sebab tak perlu tag menge-tag ^_^"

    ReplyDelete
  6. Gen2Merah : ehehe..sikit je ni.. thankz ya..uhuhu..

    ReplyDelete
  7. ikatankasihku : hahaa..ada tingkatnya ye kak.. :D

    ReplyDelete
  8. syahirooAhmad : alahai....nape dush2 saya...huhu..

    ReplyDelete
  9. afzal : yup..baru je pagi tadi..hihi..^_^"


    tak terpilih pun takpe, awak memang rajin BW sana sini..hihi...

    ReplyDelete
  10. kila fairy tu spe..? huhu..ketinggalan sket..

    ReplyDelete
  11. hahaha,makin suka suki lah...afzal tgk kyla fairy..aww! jangan pandang belakang!...hakhakhakhak

    ReplyDelete
  12. hahahaha.....yang ni pun super sengal jugak ni...hehe

    ReplyDelete
  13. norlida ramli : awak ok? hihi..sampai pecah perut...hehe... melawak je..

    ReplyDelete
  14. ShahzCudin : google je cari siapa itu kila fairy..hehehe

    ReplyDelete
  15. Wilayah Sepet Kuku : awww...jangan pandang afzal..hahaha

    ReplyDelete
  16. Ayie Abas : gadis pujaan afzal sengal..hahaha..


    thankz ayie ^_^"

    ReplyDelete
  17. erm, tak leh join sebab saya tak sengal

    ReplyDelete
  18. macam best je...selamat bersegmen

    ReplyDelete
  19. lajunya komen di blog Kancil...hehehe Kancil sudah betulkan...:)

    ReplyDelete
  20. Kancil 8349 : ya..selamat..


    terlaju sebab kebetulan tengah BW dekat blog kancil..^_^"

    ReplyDelete
  21. yihaa...sis dari segmen sengal afzal :P

    ReplyDelete