Kerana sayang kuturutkan kata hati.



Assalamualaikum & Salam Sejahtera.







Sayang nak dibiarkan blog tanpa entri baru.
Sendiri rasa sayang sebab ini blog sendiri. 
Kerana sayang kuturutkan kata hati.





Biarpun sibuk tetap singgah sekejap.
Singgah sebab nak jejak kembali yang sudi singgah.





Terima kasih semua sudi singgah.
Terimalah entri secebis rasa sayang dari hati ini.






Cuci mata dengan Lirik Lagu YOU.
Nur Jannah Allia. Sedap. ^_^"




Klik YOU by NUR JANNAH ALLIA untuk mendengar lagu ini di Youtube.



you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do







P/S : Just love this song. Nothing personal with heart feelings or heart falling. ^_^"



30 comments:

  1. sedap lagu ni, boleh tahan. Blog ni pun simple dan menarik.

    ReplyDelete
  2. bole tahan jugak lagu nii.. best2.. ;)

    ReplyDelete
  3. Bro ahmad : kalau saya dendangkan mesti jadi YOU by NURULAIEN :D

    ReplyDelete
  4. blog nih pun sayang tuan dia gak...hihi

    ReplyDelete
  5. ndak apa... yang penting jangan berminggu...hehehe

    ReplyDelete
  6. Huh...mcm putus cinta jek ANA ni...mmg layan lagu ni,

    Last statment tu xley bla...mcm pernah nampak, tp kat mana ek....

    ReplyDelete
  7. hihi lirik lgu ka nie...

    egtkn puisi yg dicrear oleyh tuan blog~ :)

    ReplyDelete
  8. saya tetap juga singah sini walaupun bz.. ehehe...
    salam ceria AIA

    ReplyDelete
  9. yeke tak feelin2 nih...mcm ada gajah disebalik pokok pisang jerrkk...hehhee

    ReplyDelete
  10. x pernah dengar pun lg lagu ni.. best ke?

    ReplyDelete
  11. Ungu Violet : saling sayang menyayangi..hihi..

    ReplyDelete
  12. Kancil 8349 : tinggal sehari pun dah rasa lain inikan pula seminggu...hehehe

    ReplyDelete
  13. KB : mana ada putus cinta la..belum lagi...hehe

    ReplyDelete
  14. Ruby Mahabbah Fillah :

    saya tak pandai mengarang puisi :)

    ReplyDelete
  15. Gen2Merah : terima kasih sudi singgah ye..hihi.. terharuuu.. :)

    ReplyDelete
  16. CikGu Ma : wahhh..anak buah ahli nujum pak belalang ke? hehehe.. takdelah...lagu ni tiba2 jadi tersuka semalam...

    no heart feelings~

    ReplyDelete
  17. Zul Fattah : dengarlah baru tahu..selera tak sama...heee

    ReplyDelete
  18. lagu tu ditujukan utk sy sebenarnya kan?kan?hehe

    ReplyDelete