Segmen Wanie: Doodle Raya Free

Nak Doodle Raya Free?? Klik banner atau SILA KLIK SINI

Tuan punya Blog Firdani Love Story nak buatkan doodle raya free untuk menghargai follower kat blog dia. Baik hati & sangat permurah. Untunglah pandai buat doodle. Jika ada yang berminat klik banner dekat atas ni, buat entri khas, dalam entri kena ada pilihan warna, nama & aksesori.

a) Warna Doodle : HITAM, PUTIH, MERAH (maksimum 3 warna)
b) Nama : AIEN
c) Aksesori : Gelang tangan boleh tak cik wanie? ^_^"

Ok..siap! Senang je...boleh dapat doodle raya...lalalalalala *nyanyi lagu raya*

6 comments:

  1. owh..doodle...tp sya da tmpah doodle kt milimilo..huhu...

    ReplyDelete
  2. takpe..hihi.. nanti dah siap nak tengok tau... ^_^

    ReplyDelete
  3. ok, lulus..hehe
    insyaallah doodle akan siap sebelum raya ^_^
    thanks ye join..
    akan buat gelang tangan yg terbaik..hehe

    ReplyDelete
  4. wanie : yeaaa...lulus! hihi..

    tak sabar nak tengok..hihi..

    ReplyDelete
  5. wah, seronok nye !

    nak join jugak bole ? :D

    ReplyDelete
  6. natasya : sempat lagi ni join..hehe..

    ReplyDelete