Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

Segmen ini CX'S yang tag A.N.A dari semalam lagi, tapi semalam agak merunsing sikit nak siapkan kerja dekat pejabat. Kalau tak siapkan tak bergaji la semua pekerja sebelum raya ni.....termasuklah A.N.A. ^_^". Ok, segmen kali ini mudah je, semua orang boleh join. 


Nak join sila klik banner ^_^"

Boleh kata setiap tahun A.N.A beraya dekat Kampung Tanjung Rimau Dalam, Alor Gajah, Melaka. Ini merupakan kampung sebelah ibu A.N.A. Saudara-mara semua akan pulang beraya bersama. Aktiviti raya wajib bagi kami, akan konvoi beramai-ramai ke rumah saudara-mara lain kat sekitar Melaka & Negeri Sembilan yang berhampiran. Destinasi konvoi pun dekat-dekat je.....Alor Gajah, Cheng, Merlimau, Selandar, Masjid Tanah, Simpang Empat, Tampin, Repah. ^_^". A.N.A tak merasa beraya kat negeri lain sebab dah memang A.N.A orang Melaka. Tapi tak tahulah, kot akan datang ada jodoh dapatlah A.N.A beraya dekat Gopeng, Perak pula...hihihi... 

Nak kena tag orang lain ni, tak tahu nak tag siapa ek, ada orang ni jenis yang tak suka di tag. A.N.A macam tak berani pula. Ok, A.N.A tag semua yang baca entri ni la, harap korang sudi ye join. ^_^". Tarikh tutup segmen ni MALAM RAYA

Tapi A.N.A nak tag juga untuk melengkapkan syarat PHAT  ^_^" 

11 comments:

  1. Salam Aien,

    Kancil ndak kisah dan tidak tertekan pun...nanti Kancil ikut eya...petang nie...

    ReplyDelete
  2. Salam Kancil..

    terima ksih ye...hihi.. meriahkan suasana nak raya ni.. ^_^"

    ReplyDelete
  3. salam syawal...rajin join sengmen..


    doodle free dr saya di hari raya jom laa...

    suka doodle awok comel

    ReplyDelete
  4. wahh ni mesti bf orang perak ni :D selamat beraya di melaka yaw! :D

    ReplyDelete
  5. sudah pun join...wah siap ada konvoi lagi tu...best2...tak lama lagi tu bleh la raya kat perak pulak...huhu...

    ReplyDelete
  6. tq sebab join segmen phat....selamat hari raya..repah tu dah x jauh dah johol tu..jemput dtg umah phat :-)

    ReplyDelete
  7. selamt hari raya dari arulchelsea,..kih kih kih..

    ReplyDelete
  8. merahitujambu : salam syawal ye..rajin join nak memeriahkan segmen blogger lain...hihi..

    saya dah amek doodle free awak, dah drop komen pun..thankz ya.. doodle awak lagi comel dari saya..serius! ^_^"


    syrupmasin : wiwittt...selamat hari raya ^_^"

    Queen F : wahaha..yup dia orang perak...selamat hari raya ye.. :D

    Eddy Dce : thankz ye eddy, eddy ni rajin taw...hihi..ada jodoh beraya la kat perak.. ^_^"

    Phat : hihihi... repah memang dah tak jauh ke johol...ada rezeki insyaALLAH sampai... ^_^"

    ArulchelseA : selamat hari raya juga ye.. ^_^"

    ReplyDelete
  9. cx's : hey orang melaka juga...hihi..

    ReplyDelete