Segmen cx's : geng UiTM by campus

Jika nak sertai SILA KLIK SINI 

Tadi buat senaman jari-jemari dengan BLOGWALKING, singgah blog SAIAZUAN jap, sekali dia join segmen la. Selalunya entri dia bersifat maklumat yang dikongsikan bersama. A.N.A pun nak join sebab tertarik & menarik. Segmen berkenaan "Geng UiTM by Campus". Segmen ini terbuka kepada semua bloggers produk UiTM, ex-UiTM pun boleh. Jawab beberapa soalan sahaja.

CAMPUS : UiTM Shah Alam
COURSE : Bachelor Degree in Park & Amenity Management (hons)
PARTS : 2007 / 2010 (ex-UiTM)
TAG : MIEJA & SYAZWAN

P/S : Sebagai tambahan dekat Facebook A.N.A ada sertai BLOGGER UiTM. UiTM dihatiku ^_^

17 comments:

  1. tqvm sudi join! :) ramai gile dak SA :)

    ReplyDelete
  2. we same course

    kehkeh

    thanks yer tag

    =_=

    ReplyDelete
  3. wah3..ada yg sama kos la..awesomenye....hu3

    ReplyDelete
  4. cx's: welcome..t group budak SA mesti ramai ek.hihi

    ReplyDelete
  5. Aleen Aideen :: hehe..PAMS dihatiku...

    ReplyDelete
  6. haha..xleh nak join..sy bkn budak uitm..

    ReplyDelete
  7. junior singgah :) selamat berkenalan! :D jumpa nanti boleh mintak duet raya tak? kehkehkeh :D uitm dihatiku! ♥

    Geng uitm by campus :)

    ReplyDelete
  8. dah abis belajar? great! tahniah! ;)

    ReplyDelete
  9. Jalan2 dri Segmen Geng Uitm by Campus!

    dtg dari Campus Shah Alam...salam perkenalan..salam ramadhan...selamat berhari raya...hehehehee

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen uitm by campus! kite satu cmpus ^_^

    selamat berkenalan :) salam ramadhan :)

    http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    ReplyDelete
  11. pams? satu fac ! hee walaupun deparment pams tak kt fspu tp kita tetap satu fac kan..salam perkenalan :)


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    ReplyDelete
  12. Queen F : terima kasih sudi singgah ^_^" kalau terjumpa, duit raya untuk kanak2 je..haha.. UiTM Dihatiku!!

    kinn : yup..dah.. thankz ya..

    Nur Eyda : salam perkenalan..salam ramadhan...selamat berhari raya jugaaaa...hehehe

    Nur syuhada asyiqin : selamat berkenalan dear... salam ramadhan..

    Nuur Mutiara : yup 1 fac...saya pernah merasa 2 1/2 tahun dekat FSPU sebelum pindah menara join bdk2 SUG... huhu...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  13. cik reen singgah sinie jugak..

    Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete
  14. terima kasih cik reen singgah sini..

    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  15. haha...bestnyer die...ade org same cos. Saye ni, xde spe p0n yg same cos ngan saye. Tawu ar cos saye pelik skit, haha! Pape2 p0n, selamat berkenalan! =)

    ReplyDelete