DOODLE HASIL TANGAN WANIE

Salam Ramadhan.

Cik Wanie pemilik blog FIRDANI LOVE STORY dah siapakan 10 doodle terawal untuk yang join segmen beliau sebelum ni. *Rujukan SILA KLIK SINI. A.N.A yang no.8. ^_^". Ok, sila lihat doodle A.N.A hasil tangan Cik Wanie. TERIMA KASIH WANIE...hihi..
Gaya mak tiri garang yang cun di  pagi raya..hihi..
P/S : Raya nak makan dodol. ^_^"

11 comments:

  1. tetiba lapaq dodol.. HAHA..
    btw, doodle ni suma orang Islam ek> tengok suma doodle asuik pakai tudong je.. HUHU


    MySuaraBlog: Kurangkan Makan Nasi

    ReplyDelete
  2. ArulchelseA : sodap tu bahulu... hehe

    ZWAN SABRI : lapaq dodol naa..hihi. doodle bukan orang Islam, lagipun ianya doodle, bukan orang...

    hanya sebagai doodle yang, alaaa macam lukisan je, sebabkan sis wanie buat untuk segmen raya & saya pun bertudung, maka bertudunglah doodle ni..hehe..

    sis wanie ada buat doodle pemain bola sepak tapi doodle tu bukan pemain bola sepak sebenar untuk blogger Azrin Rahim...hehe..

    ReplyDelete
  3. Azrin Rahim main bola, minat bola.. maka doodlenya pemain bola la..hehe

    ReplyDelete
  4. comell..jom tgk doodle sy plak dari wanie..

    ReplyDelete
  5. Doodle mak tiri garang pun ade ye...haha... :)

    ReplyDelete
  6. hehe..u r welcome..
    harap suke ye :)

    ReplyDelete
  7. mane de gaya mak tiri,,kan manis je tu, mate ayu je,, haha

    ReplyDelete